SCENA KOJA JE ZADIVILA SVET: Novak pokazao da je NAJBOLJI tata, Stefan je bio ODUŠEVLJEN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 15:19

SCENA KOJA JE ZADIVILA SVET: Novak pokazao da je NAJBOLJI tata, Stefan je bio ODUŠEVLJEN (VIDEO)

Emotivan prizor.

Posle osvojenog Rolan Garosa, najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se na Majorci za naredni Gren slem, na Vimbldonu.

Nemačka je u problemu. Izgubila je od Francuske, a danas (18.00) igra protiv naoštrenih Portugalaca, predvođenih Kristijanom Ronaldom. Kvota na Portugal je 2,90, na iks 3,25, na dvojku 2,50, a na GG3+ 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Portugal - Nemačka.

Društvo prvom reketu sveta na treninzima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi njegov naslednik Stefan, koji je pokazao veliko umeće u baratanju s reketom.

Emotivna scena sa treninga, na kojoj otac Nole vezuje pertle sinu Stefanu, obišla je ceo svet. Mali Stefan je sa nestrpljenjem čekao da Đoković senior završi započeti posao, kako bi što pre mogao da istrči na teren.

Keeping up father's tasks 🥰@DjokerNole | @atptour | #ATPMallorca pic.twitter.com/C8icaCFC5J

— Mallorca Championships (@MallorcaChamps) June 18, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.