SAVO OTKRIO: Nije samo Sadik, ovaj TANDEM je takođe na velikoj ceni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 12:48

SAVO OTKRIO: Nije samo Sadik, ovaj TANDEM je takođe na velikoj ceni (FOTO)

Veliko interesovanje.

Trener Partizana Savo Milošević još jednom se osvrnuo na protekli derbi igrač u polufinalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde gostujući u Jutarnjem programu televizije ''Prva'', a tom prilikom se dotakao i predstojećeg prelaznog roka otkrivši da Umar Sadik nije jedini koji ima ponude od igrača Partizana.

- Nije Sadik jedini igrač za kog imamo ponude. I pre derbija smo imali ponude. Nama je ovaj derbi dosta dobro došao, jer je Evropa gledala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč i videla pravi kvalitet mojih igrača. Nećemo imati problem kada je u pitanju prodaja, moramo da budemo pametni. Ako se desi da prodamo nekoga, to će biti jedan igrač kako bi imali finansijski mir. Ali ako neko ode, doći će adekvatna zamena - rekao je Milošević. - Imamo ponude za Sumu i Asana, što malo ljudi zna. Svi naši stranci i klinci su na dobrim cenama. Mi smo trenutno u situaciji kada smo uspeli da izađemo na "zelenu granu" i ne moramo po svaku cenu da prodajemo. Prelazni rok traje do 1. oktobra i imamo dovoljno vremena da razmislimo šta je najbolje.

Milošević je naglasio da je trenutno potpuno fokusiran na Partizan i na nije bilo poziva evropskih klubova, a prokomentarisao je i polufinale Kupa.

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka – Barselona.

- Nisam imao prilike da kažem na konferenciji da je ova utakmica bila dosta dobra i kvalitetna. Mi smo iznad evropskih mečeva istrčali ovu utakmicu, Zvezda je u velikom meri odgovorila. Nije bilo puno golova, ali nije bila ni zatvorena utakmica. Mi smo po logici više napadali, jer imamo ofanzivniju ekipu i igrali smo na našem terenu. A ako želite da igrate ofanzivno, onda morate da dovedete profil igrača koji imaju ofanzivne karakteristike i tako razmnišljaju. Da imaju brzinu, hitrinu i eksplozivnost - istakao je Milošević.

Tokom sezone Partizan je imao mnogo problema na uslovno rečeno manjim utakmica na kojima je teško pronalazio motivaciju, dok je na onim velikim pružao najbolje igre na radost navijača, što priznaje i Milošević.

- Jedna od najvećih boljki o kojoj razmišljamo i koju pokušavamo da rešimo. Mislim da ćemo biti u prilici da malo bolje reagujemo. Prošle godine osnovni problem je bio mali fond igrača i dolazilo je do umora. Može da se kaže i delom da je motivacija. Ako znate da igrate sa Junajtedom za tri dana, momci retko nađu motivaciju. A opet, svi su hteli da se dokažu protiv Partizana koji je igrao dobro u Evropi. To što godinu dana igramo na nož, to nas je učinilo dobrom ekipom i rasli smo - jasan je Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.