SAVLADAO BORJANA PA ODUŠEVIO SVET: Evo kome je Kesi posvetio gol protiv Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 10:43

SAVLADAO BORJANA PA ODUŠEVIO SVET: Evo kome je Kesi posvetio gol protiv Zvezde (FOTO)

Emotivna poruka.

Beogradska Crvena zvezda eliminisana je iz Lige Evrope nakon remija na San Siru gde se odigrala bitka sa italijanskim velikanom Milanom, koji je dalje prošao uz veliku muku i prednost golova u gostima. Jedini strelac za Rosonere na sinoćnom meču bio je Frenk Kesi koji je Milana Borjana savladao iz jedanaesterca u devetom minutu. Nakon uspešnog jedanaesterca fudbaler koji poreklo vodi sa Obale slonovače privukao je pažnju javnosti jednim lepim gestom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon gola Kesi je pred kamerama pokazivao majicu sa ispisanim likom Vilijama Brasijana Taja Bija, 21-godišnjeg fudbalera Atalante koji je pre nekoliko dana preminuo posle duge i teške borbe sa kancerom.

Nažalost po Crvenu zvezdu, na kraju se ispostavilo da je taj gol iz devetog minuta Milanu bio dovoljan da se plasira u osminu finala Lige Evrope.

Protivnika u narednoj fazi “Rosoneri” će saznati u petak od 13 časova, kada je na programu žreb u Nionu. Arsenal, Mančester junajted, Viljareal i Roma su samo neki od potencijalnih rivala.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.