(SASTAVI) KATAIJA JOŠ UVEK NEMA NI NA KLUPI, BORJAN REZERVA: Vidite Dekijevih 11 za Zlatibor

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 18:33

(SASTAVI) KATAIJA JOŠ UVEK NEMA NI NA KLUPI, BORJAN REZERVA: Vidite Dekijevih 11 za Zlatibor

Pravdu će deliti sudija Đorđe Maksimović.

U okviru 36. kola Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić u Beogradu dočekuju ekipu Zlatibora.

Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje (21.00) gostovanje Renu izuzetno važno za tim iz Pariza. Kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ.

Meč nema rezultatski značaj pošto je klub iz Ljutice Bogdana u prošlom kolu i matematički odbranio titulu (četvrta u nizu), a Zlatiborci nemaju šanse da izbore opstanak u elitnom društvu do kraja prvenstva.

Ipak, trener Zvezde Dejan Stanković, kao i njegovi puleni, najavili su da idu na pobedu iz više razloga - na to ih obavezuje ime kluba čiji dres nose, žele da u pobedničkom ritnu dočekaju 25. maj i finale Kupa Srbije sa Partizanom, a cilj im je i da probiju granicu od 100 bodova u sezoni (trenutno imaju 99) i 100 postignutih golova (trenutno 98).

Stanković se odlučio za sledeću jedanaestoricu igrača:

- Popović (G) - Srnić, Degenek, Milunović, Rodić - Sanogo, Nikolić, Petrović - Ben, Gavrić - Falćineli

KLUPA: Borjan (G), Gajić, Ivanić, Pankov, Kanga, Pavkov, Gobeljić, Vukanović, Krstović

Gosti će na teren istrčati u sledećem sastavu:

- Čubraković (G) - Jezdimirović, Sević, Dašić, Stamenković, Bogićević, Sudar, Vukić, Momčilović, Janjić, Lambulić
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUPERLIGA: Vojvodina dominirala u Šapcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021

Stara dama ubedljiva na gostovanju...Fudbaleri Vojvodine pobedili su u gostima ekipu Mačve rezultatom 5:2 (3:1) u 36. kolu Super lige Srbije...Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.