ŠANGAJ JE NUDIO TRI MILIONA EVRA: Degenek OBJASNIO zašto nije prihvatio poziv Kineza

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠANGAJ JE NUDIO TRI MILIONA EVRA: Degenek OBJASNIO zašto nije prihvatio poziv Kineza

A nije razlog koronavirus.

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek nalazio se tokom prelaznog roka na meti Šangaj SIPG-a. Kinezi su bili istrajni u nameri da angažuju australijskog reprezentativca, za koga se činilo da će posle samo nekoliko meseci od povratka na Marakanu iz Al Hilala, ponovo spakovati kofere.

Do tog transfera, ipak, nije došlo, kako je naveo generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, zbog epidemije koronavirusa koji je zavladao na Dalekom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istoku.

– Mislim da je u Kini prelazni rok završen 21. februara. Ne znam da li se nešto promenilo zbog virusa… Ovde sam, srećan i nasmejan uz familiju i devojku. Tu sam sa ljudima koje najviše volim. U Zvezdi mogu najviše fudbalski da pružim – rekao je Miloš Degenek.

Stameni štoper je objasnio da nije bio ni blizu Šangaja ove zime, kao i da ne zna za ponudu od 3.000.000 evra koliko su nudili čelnici ovog kluba.

– Ne, nisam bio blizu. Možda bi Kinezi bilu uporni da nije došlo do epidemije virusa. Ne bih da prognoziram, ali više i nije bitno – istakao je Degenek.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska košarkašica Valentina Vinjali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.