SAN ILI JAVA NA OLD TRAFORDU: Aleks Ferguson ponovo na treningu svog Mančestera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2019, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAN ILI JAVA NA OLD TRAFORDU: Aleks Ferguson ponovo na treningu svog Mančestera (FOTO)

Legendarni menadžer sa Đavolima osvojio 28 trofeja.

Dugogodišnji menadžer Mančester junajteda, Aleks Ferguson, proteklog vikenda posetio je trening centar kluba i poželeo uspeh Oleu Gunaru Solskjeru i igračima.

ZA SRBIJU DANAS: Milojević ispratio staru i najavio Zvezdine planove za Novu godinu (VIDEO+FOTO)

MA KAKAV FALKAO, LUKA JE BOLJI: Čoveče, ZOVU me Bajern i Barsa (FOTO)

Ferguson, koji je poslednjeg dana 2018. proslavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 77. rođendan, prihvatio je poziv Solskjera da dođe u trening centar u Karingtonu.

Happy birthday to an #MUFC legend! 🎁 pic.twitter.com/94LU2qPyWY

— Manchester United (@ManUtd) December 31, 2018

- Došao je i mogu reći da mu je bilo zaista prijatno što je proveo neko vreme sa nama. Razgovarao je sa trenerima i osobljem u centru, a nas u stručnom štabi i igrače je ohrabrio - izjavio je Solskjer.

Manchester United: Sir Alex Ferguson returns to training ground - https://t.co/xvLB7IiR5O Good luck to the man! Hate his fans tho!!!!

— Warren Davies (@wptd17) January 1, 2019

Ferguson je za nešto više od 26 godina na klupi Junajteda, osvojio 38 trofeja. Svaki njegov savet biće dragocen, kako njegovom bivšem učeniku Solskjeru, tako i bivšem pomićniku Miku Filanu i nekadašnjem igraču, Majklu Keriku koji je takođe u stručnom štabu.

- Ser Aleks jako dobro poznaje Mančester junajted. Svestan je da ćemo učiniti sve da klub uspe - dodao je Solskjer.

Norveški stručnjak je na poziciji privremenog menadžera ostvario veliku uspeh u svega 11 dana. Pod njegovom komandnom palicom, Junajted je ostvario sve tri pobede u Premijer ligi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.