SAMPRASOV REKORD JE BAČEN U SMEĆE: Njih trojica će odlučiti ko je GOAT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 12:48

SAMPRASOV REKORD JE BAČEN U SMEĆE: Njih trojica će odlučiti ko je GOAT!

Borba do kraja karijera.

Teniska legenda Ivan Lendl smatra da nije pošteno porediti igrače iz Open ere sa igračima koji su dominirali pre nje, odnosno pre 1968. godine. Čeh smatra da postojanje dva poglavlja znači da niko ne može biti smatran najboljim svih vremana (GOAT).

- Mislim da ne može jer imamo dve drugačije ere. Moj stav je da je postojao jedan čovek iz vremena pre Open ere, iako je osvojio drugi Grend slem u Open eri, igrao je najviše tenisa pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nobog sistema i osvojio 11 glavnih turnira, dva Grend slema i mislim da bi svakako osvojio (da je mogao) većinu glavnih turnira između 1962. i 1968, to je Rod Lejver. Mislim da je on najbolji igrač pre Open ere, a onda imate tur gde je mnogo lakše proceniti jer možete samo da sagledate rekorde i tu imamo izuzetnu borbu, te dve ere ne možete da poredite, morate da ih razdvojite - rekao je Lendl.

Ivan Lendl says the greatest of all time debate will be decided on who wins the most tennis Grand Slams https://t.co/85ExMhZS6e

— MailOnline Sport (@MailSport) May 9, 2020

To je između Novaka, Rafe i Rodžera. Treba videti ko će imati najviše slemova i ko će biti smatran najboljim svih vremena Open ere. To poglavlje još nije napisano i biće fascinantno gledati ga do kraja, kao u golfu. Veoma smo zahvalni što možemo da gledamo kako Tajger (Vuds) juri Džeka (Niklausa). Kada je Pit (Sampras) došao do 14, mislio sam da će taj rekord važiti još dosta dugo, a odjedno msu se pojavila tri momka koja su mu taj rekord bacila u smeće. Ko bi rekao da će to da se desi, zar ne - dodao je Ivan Lendl

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.