ŠAMPION EVROPE STIGAO U BEOGRAD: Atmosfera u Pioniru je potpuno IZNENAĐENJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAMPION EVROPE STIGAO U BEOGRAD: Atmosfera u Pioniru je potpuno IZNENAĐENJE (VIDEO)

Bliži se početak duela srpskog i turskog šampiona.

Šampion Evrope je stigao u Beograd. Na megdan Crvenoj zvezdi stiže Željko Obradović, Marko Gudurić, Nikola Kalinić i ostali velemajstori iz Fenerbahčea.

NEŠTO SASVIM LIČNO: Srnić priznao kad je zbog Zvezde PLAKAO, a kad bio NAJSREĆNIJI (FOTO)

Ipak, atmosfera u "Pioniru" pola sata pre početka meča nije ni blizu one koja je vladala prethodnih sezona kad je Fener gostovao u Beogradu. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li su razlog slaviji rezultati crveno-belih u Evroligi ili snežno martovsko veče u prestonici, teško je pretpostaviti.

TURCI ODLUČILI: Kupiće OVOG Zvezdinog igrača (FOTO)

Dovarana je trenutno gotovo prazna, što se svakako može promeniti do 19 časova kada počinje duel srpskog i turskog šampiona.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.