SAMO ŠEST DANA PRE POČETKA PRIPREMA: Stanković SAZNAO najbolju moguću INFORMACIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 17:39

SAMO ŠEST DANA PRE POČETKA PRIPREMA: Stanković SAZNAO najbolju moguću INFORMACIJU!

Definitivno.

Crvena zvezda će pripreme za novu sezonu početi 11. jula, a na njima će se pojaviti i Milan Pavkov!

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Junak pobede tima sa Marakane protiv Liverpula u Ligi šampiona, doživeo je povredu oka u meču 30. kola Superlige protiv Proletera, na proslavi titule.

Usledila je operacija Pavkova na Klinici za otorinolaringologiju i maksiofacijalnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije, pa je sjajnom napadaču određeno mirovanje od nedelju dana.

Iz Crvene zvezde je stiglo saopštenje da je na poslednjem pregledu, ustanovljeno da je sve u redu sa napadačem iz Begeča, ali da bi pre 11. jula morao da ode na još jednu kontrolu, posle koje će sve biti poznato.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Zvezdina kikboskerka Staša Veić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.