ŠAMARČINA: Trinkijeri, Lučić i Bajern poraženi sa 38 poena razlike (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 08:22

ŠAMARČINA: Trinkijeri, Lučić i Bajern poraženi sa 38 poena razlike (FOTO)

Ubedljiv poraz.

Košarkaši Bajerna doživeli su katastrofalan poraz u šampionatu Nemačke. Izabranici Andree Trinikerija poraženi su na svom terenu od Albe sa neverovatnih - 100:62.

Bavarci se spremaju za treći meč plej-of serije protiv Milana, tako da je Trinkijeri odmarao neke igrače ((Vejler-Bab, Flakadori i Džonson), ali ovakvu katastrofu niko nije očekivao.

Nils Gifaj i Ben Lamers ubacili su po 15 poena u istorijskom trijumfu ekipe Aita Garsije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Renesesa, dok su Maodo Lo i Džejson Grejndžer ubacili po 12. Vladimir Lučić je za 12 minuta provedenih na parketu ubacio četiri poena.

Best of ALBA:

Lammers 15pt 5rb 1st

Giffey 15pt 6/8 2P@jaygranger11 12pt 6as 3rb

Lô 12pt 4as@simofonte13 10pt 4rb@LCSikma43 8pt 7as 6rb 2st

ABER: Der 👏 gebührt heute dem gesamten Team! Alle 12 Spieler standen mindestens zehn Minuten auf dem Parkett. Was für ein Spiel! pic.twitter.com/DuLIfkOPX1

— ALBA BERLIN (@albaberlin) April 25, 2021

Najubedljivija pobeda Albe u ovom rivalstvu iznosila 26 poena razlike, međutim taj podvig žestoko nadmašen i to će bez dileme veoma zaboleti Trinkijerija pred sredu i duel protiv Armanija u Audi domu u Minhenu.

Bajern u toj seriji zaostaje 0:2 i suočen je sa imperativom pobede, dok je u domaćem prvenstvu Ludvigsburg prvi sa skorom 27-2, Alba druga sa 24-2, a Bajern treći sa 23-8.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.