ŠAKOTA JE OTIŠAO: Čović pričao o NOVOM treneru, Sašu Obradovića nije ni pomenuo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 14:06

ŠAKOTA JE OTIŠAO: Čović pričao o NOVOM treneru, Sašu Obradovića nije ni pomenuo (FOTO)

Čeka se konačna odluka.

Dragan Šakota je napustio Crvenu zvezdu o čemu više možete da pročitate OVDE ali ime njegovog naslednika još nije poznato.

Konferencija za medije KK Crvena zvezda mts 🎙#kkcz #WeAreTheTeam pic.twitter.com/tqfG92K4R1

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 8, 2020

Na konferenciji za medije na kojoj je potvrđeno da iskusni stručnjak neće voditi crveno-bele naredne sezone, prvi čovek kluba Nebojša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čović je poručio da za sada još nema konkretnih informacija o novom stručnjaku.

- Što se tiče novog trenera kada budemo imali konačni dogovor tada ćemo održati konferenciju za medije i objaviti. Za sada i ja čitam po medijima šta se događa. Doputovao ovaj, otputovao onaj... Biće tačno samo onda kada mi objavimo i tako će biti dok ja budem obavljao ovaj posao - poručio je Čović.

Nije pominjao Sašu Obradovića za koga se već neko vreme spekuliše da bi mogao da bude novi trener kluba sa Malog Kalemegdana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.