SAGA JE ZAVRŠENA: Ronaldo DEFINITIVNO napušta Juve! Evo i DOKAZA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 15:59

SAGA JE ZAVRŠENA: Ronaldo DEFINITIVNO napušta Juve! Evo i DOKAZA! (VIDEO)

Ovaj detalj je obišao svet.

Po mnogima najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo (36) posle tri sezone provedene u Juventusu, nalazi se pred odlaskom Torina.

Barnsli je ove sezone bio najmlađi i tim s najmanjim budžetom u Čempionšipu, ali je izborio plasman u plej-of, gde će ga mnogi podržavati, a večeras (21.15) čeka Svonsi u prvom od dva meča. Kvota na keca je 2,20, iks je 3,05, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnsli - Svonsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ova informacija je sve češća u poslednjih nekoliko meseci, da bi posle pobede u derbiju nad Interom, stigao prilog koji navodi da je odlazak Portugalca iz redova višestrukog šampiona Italije - istina.

Naime, prethodne noći je u Torinu snimljeno kako se u posebne šlepere tovare Ronaldov skupoceni automobili, posle čega su otišli u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, Kristijano je poznati ljubitelj luksuznih auta, a svoju kolekciju je preneo iz Madrida u Torino, kada je u leto 2018. Realov dres zamenio Juventusovim u transferu vrednom 120.000.000 evra.

ECCO IL VIDEO ESCLUSIVO: #Ronaldo assiste mentre le sue 7 macchine vengono caricate da una famosa ditta di traslochi portoghesi. Nel cuore della notte: come nel cuore della notte arrivarono 3 anni fa a Torino, precedendolo. pic.twitter.com/j3qeitNtPV

— Persemprecalcio (@persemprecalcio) May 17, 2021

Za nepune tri sezone, Ronaldo je u Juventusu odigrao 132 meča i postigao 101 gol, poslednji u "derbiju Italije" protiv Intera (3:2) za vikend, kojom je Stara dama kolo pre kraja zadržala kakve-takve šanse za plasman u Ligu šampiona.

Torinezi su u najgoroj sezoni, u poslednjoj deceniji, posle devet uzastopnih titula izgubili Skudeto, predavši ga upravo Neroazurima. Na sve se nadovezala prerana eliminacija iz Lige šampiona, da bi mu sada "visio" plasman u najelitnije klupsko takmičenje.

Upravo je to razlog šte se trener Andrea Pirlo pominje kao bivši šef struke. Nema sumnje da će uslediti i remont igračkog kadra, po kome bi otišao i najskuplji igrač Kristijano Ronaldo, kojeg Juventus plaća astronomskih 30.000.000 evra po sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.