SAD SE KAJE: Da sam pustio Genija da igra, bili bismo šampioni sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 13:51

SAD SE KAJE: Da sam pustio Genija da igra, bili bismo šampioni sveta

Fatalna greška.

Fabio Kapelo, bivši trener Milana, otkrio je posle mnogo godina da je izostavljanje legende Crvene zvezde Dejana Savićevića iz sastava za finale Interkontinentalnog kupa bila greška koja je "Rosonere" koštala titule prvaka sveta.

- Žao mi je što nisam dozvolio Savićeviću da igra u Tokiju i izgubili smo od Sao Paula. Prvo su mi rekli da je diskvalifikovan, a onda, četiri sata pre utakmice, da može da igra… - prisetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se italijanski stručnjak:

Međutim, i pored tog saznanja, ostao je pri svojoj prvobitnoj odluci.

Capello regrets not playing Savicevic in 1993 Intercontinental Cup https://t.co/i9PBgHeoWe pic.twitter.com/UfsNLoMgMY

— ForzaItalianFootball (@SerieAFFC) April 9, 2021

- Da bih ispoštovao Radučojua, sa kojim smo pripremali utakmicu, odlučio sam da igram sa postavom koja je već bila isplanirana. Savićevićev kvalitet bi možda promenio sudbinu tog meča - iskren je Fabio Kapelo.

Aktuelni šampion Engleske grčevito se bori za mesto u Ligi šampiona, a danas (16.00) mu u goste dolazi Aston Vila, koja je i dalje u igri za Ligu Evrope. Kec na Enfildu je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Aston Vila.

Savićević je  titulu prvaka sveta osvojio sa Crvenom zvezdom dve godine ranije, a Kapelo nije nikada u svojoj karijeri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.