SAD JE DEFINITIVNO U IZLOGU: Komiso odredio cenu za Vlahovića, PAPRENA cifra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 14:40

SAD JE DEFINITIVNO U IZLOGU: Komiso odredio cenu za Vlahovića, PAPRENA cifra (FOTO)

Mladi napadač briljira u Seriji A.

Dušan Vlahović je senzacija Kalča. Mladi fudbaler Fiorentine je sa 21. godinom zvezda Serije A. Ove sezone postigao je čak 15 golova koliko i Ibrahimović iz Milana, Insinje iz Napolija ili  Martinez iz Intera.

Proteklog vikenda dva putza je zatresao mrežu Atalante što mu je omogućilo da se ponovo nađe u dielanom timu Serije A. Zato nikoga ne treba da čudi što se pola Evrope interesuje za srpskog reprezentativca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

🇷🇸 Dušan Vlahović (21) is on fire for @acffiorentina.

What a season he’s having:

☑️ 26 Serie A starts

⚽️ 15 goals

🅰️ 2 assists

🔥 14 in his last 19 games

😳 7 goal involvements in his last 324 min

🥈 2nd in Goals - U23s in Serie A

2 goals so far v. Atalanta. Can’t stop him. pic.twitter.com/ewKMXV1frF

— Football Wonderkids (@fbwonderkids) April 11, 2021

Vlasnik Fiorentine Roko Komiso svestan je kakvog igrača ima u timu i rešio je da Vlahović može da napusti klub ukoliko neko ponudi odgovorajuću cenu. Posle dosta razmišljanja Komiso je odlučio da razgovora o prodaji Vlahovića nema bez 60 miliona evra na stolu. Pa ko voli neka izvoli...

Za sada su najveće interesovanje pokazali Roma i Mila. Ali, Atletiko Madrid, Juventus i Liverpul su u prednosti, jer za njih cena koju traži Roko Komiso nije preveliki problem.

Strašan fudbal igrao se u Minhenu na meču Bajern - PSŽ 2:3, a slično očekujemo večeras (21.00) u Parizu. Evropski šampion Bajern sigurno se neće predati, a Parižani imaju tešku artiljeriju da odgovore na ofanzivu. Kvota na PSŽ je 3,00, na iks 3,50, a na Bajern 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Bajern.

Gde će na kraju završiti nekadašnji fudbaler Partizana videćemo za nekoliko meseci. Njegov agent a i on sam izjavili su da će sigurno napustiti Fiorentinu na kraju sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.