Izvor: RTS, 28.Jun.2022, 23:58

Rvač Nurasulov osvojio drugo zlato za Srbiju u Oranu

Srpski reprezentativac u rvanju Magomedgadži Nurasulov osvojio je zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu, nakon što je u finalu kategorije do 125 kilograma savladao Italijana Abrahama de Hezusa Konjeda 8:1.
"Želeo bih da se zahvalim trenerima i Rvačkom savezu Srbije što su omogućili da ostvarimo ovako dobre rezultate. Naporan rad i bezuslovno davanje se uvek isplate. Idemo dalje, u nove pobede", rekao je Nurasulov.

Ovo je druga zlatna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << medalja za Srbiju u Oranu, a ukupno peta - prethodno su Marija Sudimac i Sara Lončar u dubl konkurenciji u badmintonu osvojile bronzu, karatista Vladimir Brežančić srebro, zlatnu medalju rvač Viktor Nemeš i bronzu rvač Stevan Micić.
"Srbija svakim danom pokazuje koliko je dominantna kao rvačka sila i koliko smo ozbiljni i teški protivnici svakom ko stane na strunjaču sa nama", rekao je Micić.
Predsednik Rvačkog saveza Željko Trajković istakao je da neće biti skroman i da su svi očekivali ovako dobre rezultate na Mediteranskim igrama.
"Srbija je definitivno pokazala jedan novi nivo rvanja, svi reprezentativci su spremni i motivisani da se pokažu i dokažu. Ovo nam je odlična uvertira za Svetsko prvenstvo koje nas očekuje u Beogradu od 10. do 18. septembra i na kojem očekujem još bolje borbe naših takmičara", izjavio je Trajković.
Medalju je obezbedio i bokser Vladimir Mirončikov, koji se plasirao u polufinale.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milica Nikolić osvojila srebro na Mediteranskim igrama

Izvor: RTS, 29.Jun.2022, 18:13

Srpska džudistkinja Milica Nikolić osvojila je srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu. . Milica Nikolić je u finalu poražena od Francuskinje Melani Vieu i to zlatnim poenom...Ovo je ukupno osma medalja za Srbiju na Mediteranskim igrama.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.