Rukometaši pančevačkog Dinama potopili aranđelovački Šamot

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2019, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši pančevačkog Dinama potopili aranđelovački "Šamot"

Rukometaši Dinama iz Pančeva nastavili su u subotu niz pobeda savladavši u 16. kolu Super rukometne lige Srbije na svom terenu tim "Šamota 56" iz Aranđelovca sa ubedljivih 36:21.

Utakmica nije imala rezultatski značaj ni za jednu od ekipa, pa su dinamovci ušli opušteno u meč i dopustili gostima iz Aranđelovca da do polovine prvog poluvremena igraju gol za gol.

Nakon toga pančevačka ekipa počela je da igra ozbiljnije i do kraja prvog poluvremena imala vođstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od sedam golova razlike. U drugom delu igre Dinamo je nastavio istim tempom koji objektivno slabija, ali i povredama desetkovana ekipa "Šamota" nije mogla da prati, pa je na kraju lider prvenstva slavio sa 15 golova razlike – 36:21.

Već u utorak Dinamo će na svom terenu u osmini finala kupa dočekati Bor, a naredne nedelje u nastavku prvenstva gostuje u Kikindi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.