Rukometaši Novog Pazara slavili u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2021, 22:14

Rukometaši Novog Pazara slavili u Kikindi

Rukometaši Novog Pazara pobedili su ekipu ''Kikinde Grindex'' na gostovanju u utakmici 8. kola play - out faze takmičenja Arkus rukometne lige Srbije. Novi Pazar je u hali Sportskog centra ’’Jezero’’ u Kikindi slavio sa 26:22 (14:9).

Kikindski rukometaši izgoreli su u želji da savladaju goste i tako sebi olakšaju put do opstanka u ovom rangu takmičenja, ali jednostavno na terenu nije išlo onako kako su oni mislili da će se odvijati. Veliki broj grešaka u napadu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << puno promašaja i nerealizovanih akcija, uprkos solidnoj odbrani, nisu bili dovoljni da pobede i te kako raspložene goste iz Novog Pazara. Međutim, Pazarci su imali nekoliko igrača sa odličnim skok šutom što su iskoristili na najbolji mogući način i bez većih problema uspeli da savladaju Kikinđane.

’’Sve što smo se dogovorili maksimalno su momci ispoštovali, borbenost je bila na nivou i mogu samo da im zahvalim na ovakvoj utakmici. Pohvalio bih i sudijski par koji su odradili posao maksimalno korektno u ovoj veoma teškoj utakmici – rekao je trener Novog Pazara, Danijel Petković.

Kikindski rukometaši tokom utakmice nisu uspevali da pronađu rešenje za vrlo dobru odbranu gostujućeg tima.

’’Bilo je dosta otvorenih šuteva koje smo promašili, a potom je nervoza učinila svoje. Novi Pazar je bio bolji, tako da im čestitam na pobedi. Šta će sa nama dalje biti videćemo, moramo da resetujemo trenutnu situaciju u klubu, da se ekipa probudi, A šta to konkretno znači, videćemo u nastavku’’ - dodao je Vladimir Mitreski, trener ''Kikinde Grindex''.

Za igrača utakmice proglašen je golman Novog Pazara, Goran Raković. Odličnu partiju pružili su i Danijel Radisavljević, Aleksandar Stojanović i Nemanja Dimitrijević sa po šest postignutih golova. Najefikasniji u redovima ''Kikinde Grindex'' bili su Đorđe Gamber i Dragan Tubić sa po pet postignutih golova. Takođe, golman Slavko Miškov imao je nekoliko veoma dobrih odbrana.

Sledi pauza u prvenstvu zbog odigravanja utakmica u SEHA ligi, tako da će kikindski rukometaši za dve nedelje nastupiti u Aranđelovcu protiv ''Šamota 65'', dok će Pazarci na gostovanje u Subotici protiv ’’Spartaka’’.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pobjeda rukometaša Novog Pazara u Kikindi

Izvor: SandzakPress.net, 08.Mar.2021, 15:56

Rukometaši Novog Pazara pobedili su u Kikindi istoimenog domaćina sa 26:22 (14:9), u meču drugog kola plej-auta za opstanak u Arkus ligi. Goste je do trijumfa predvodio golman Goran Raković, koji je proglašen za igrača utakmice, a sledili su ga šestostruki strelci Danijel Radisavljević, Aleksandar...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.