Rosoneri nezadovoljni defanzivcem, kupuju kod Poketina?

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosoneri nezadovoljni defanzivcem, kupuju kod Poketina?

Skupo plaćeni Italijan ne uspeva da ponovi partije iz Bergama.

Milan je izgubio derbi svoga grada, Lukaku i autogol Leaa je bio dovoljan da Konte proslavi sigurnu pobedu u velikom derbiju. Već se spekuliše oko prevremene smene Đampaolo, igre Milana su ispod očekivanja navijača.

Italijanski mediji javljaju da je posle derbija "Madonine" Andre Konti precrtan. Italijan je dobio priliku umesto Kalabrije pošto je startni desni bek bio suspendovan za veliki derbi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "San Siru". Konti je došao pre dve godine iz Atalante za sumu od 25 miliona evra, deluje da će posle dve sezone napustiti "rosonere".

Nova/stara želja ostaje Serž Orije. Reprezentativac Obale Slonovače je konačno krenuo da dobija priliku kod Poketina usled odlaska Tripijea. Teško je za očekivati da će "pevci" prodati svog beka ukoliko se izbori za startnu poziciji kraj desne aut-linije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodatni problemi za Milan, ljubimac navijača povređen!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019

Brazilac u opasnosti da propusti dva naredna meča...Nedelja za nama neće ostati u najboljem sećanju navijača Milana. Izgubljen je derbi "Madonine", Inter je slavio sa 2:0...Ono što još više bolji "rosonere" jeste lakoća kojom su "neroazuri" dobili veliki meč. Već u četvrtak igraju sa Torinom,...

Nastavak na Sportske.net...

Koga je Abidal gledao u Lećeu?

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019

Barsa bacila oko na fudbalera iz Serije A...Kako prenose italijanski mediji, utakmici između Lećea i Napolija prisustvovao je sportski direktor Barselone Erik Abidal...Napoli je kao gost slavio sa 4:1, a jedan od strelaca bio je i španski vezista Fabijan Ruiz...Upravo je 23-godišnji Španac razlog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.