Rosoneri mogu da traže dalje, vezista ne planira da menja sredinu!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" mogu da traže dalje, vezista ne planira da menja sredinu!

Milan "poljubio vrata".

U poslednje vreme su se pojavile spekulacije da je Milan zainteresovan za ofanzivnog vezistu minhenskog Bajerna Mikaela Kuisansa.

Francuski fudbaler je u klub stigao iz Menhengladbaha kao zalog za budućnost, ne dobija previše prilika u prvom timu, pa su se "Rosoneri" ponadali da bi mogli da ga presele u svoje redove.

Ipak, stigle su loše vesti za tim sa "San Sira".

Naime, kako prenose nemački mediji, Bajern nema nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da prodaje Kuisansa.

To nije sve, jer ni bivši fudbaler Borusije Menhengladbah nije zainteresovan da pređe u Milan. On želi da se dokaže u Bajernu i strpljivo će čekati na svoju priliku.

Dakle, "Rosoneri" će morati da nastave svoju potragu za pojačanjima na drugom mestu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.