Rosi nakon trke: Istorija sporta ovo ne pamti, SRAMOTA!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi nakon trke: "Istorija sporta ovo ne pamti, SRAMOTA!"

Poznata vam je celokupna situacija oko trke u Valensiji, Valentino Rosi na kraju nije uspeo da se okiti novom titulom šampiona. Evo njegove izjave.

Horhe Lorenco je uspeo da se okiti novom titulom pošto je uspeo da slavi u poslednjoj trci koja je danas vožena u Valensiji, a Valentino Rosi nije uspeo da dođe do druge pozicije zbog činjenice da je startovao sa poslednjeg mesta.

Uspeo je da pretekne čak 22 rivala, stigao do 4. mesta, ali više nije mogao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Više o tome ste mogli da pročitate OVDE.

Rosi je na kraju bio ogorčen jer su Pedrosa i Markez, dvojac Honde, "pustili" sunarodnika da osvoji titulu.

"Bila je to odlična predstava vozača Honde, pravi fer-plej. Celu trku su radili za drugog vozača, koji nije u njihovom timu. U poslednjim krugovima Markez se pretvorio u čuvara Horhea Lorenca. Istorija sporta ne pamti ovakav potez. Sramota.

Ipak, čestitam Lorencu na tituli, mada nije pravi prvak.
", rekao je Valentino Rosi.

O celoj situaciji mogli ste i da uđete u dublju diskusiju zajedno sa našim blogerom, Ivanom Minićem, koji se bavio ovom tematikom. Njegov tekst pročitajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.