Ros Barkli u bliskom susretu sa policijom, Englez nije imao novca da plati taksi! (foto)

Izvor: Sportske.net, 30.Sep.2019, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ros Barkli u bliskom susretu sa policijom, Englez nije imao novca da plati taksi! (foto)

Bizarna scena u Liverpulu.

Engleski reprezentativac je dobio svoju prvu priliku u prvih jedanaest na "Stamford Bridžu" u utakmici protiv Brajtona. Nekadašnji igrač Evertona je odigrao 67 minuta bez nekog učinka, ove sezone nije standardan u vezi "plavaca" iako je imao odličnu predsezonu.

Frenk Lampard preferira Kovačića na toj poziciji. Posle najnovijih dešavanja i dogodovština Engleza, trener "plavaca" će možda i kazniti svog igrača.

Ros Barkli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vratio u Liverpul, gde je izašao sinoć. U povratku taksijem je uprljao vozilo tako što je ispustio kebab i čips a zatim i odbio zahtev vozača da mu naplati vožnju i troškove čišćenje. Na lice mesta je ubrzo došla i policija koja je ispratila Barklija do najbližeg bankomata gde je fudbaler podigao novac kako bi platio troškove.

Engleski fudbaleri nastavljaju da briljiraju u svojim "obavezama" van terena.

 

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.