Ronaldov sponzor ponovo reagovao, da li oni znaju nešto što mi ne znamo?

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldov sponzor ponovo reagovao, da li oni znaju nešto što mi ne znamo?

Ozbiljne kompanije ne rizikuju previše jer im je profit najbitniji, pa se postavlja pitanje da li slute kako će se optužnica protiv Ronalda završiti.

Kristijano Ronaldo nalazi se u središtu seks skandala pošto ga je model Ketrin Majorga optužila za silovanje koje se navodno dogodilo 2009. godine.

Portugalac ne krije da je bilo seksualnog odnosa, ali uz njen pristanak što njegov pravni tim pokušava da dokaže i na sudu u Las Vegasu.

U međuvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov imidž je na lošem glasu i mnogi sponzori preispituju svoju odluku da ga angažuju jer to nije publicitet koji im je potreban.

Jedan od njih jeste i EA Sports koji je sklonio njegovu sliku sa naslovne strane najnovijeg izdanja igrice FIFA 2019 na njihovom sajtu.

Međutim, ubrzo je njegova slika vraćena.

Možda oni znaju nešto što mi ne znamo?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.