Ronaldo opet odbio, ni za živu glavu sa Perezom!

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo opet odbio, ni za živu glavu sa Perezom!

Povratak za Portugalca ne dolazi u obzir.

Kristijano Ronaldo je letos napustio redove madridskog Reala, pojačao je Juventus u transferu vrednom oko 100 miliona evra.

Jasno je da ta svota ne predstavlja njegovu realnu vrednost na tržištu, ali Real nije imao mnogo izbora, odnosi predsednika Pereza i Portugalca su postajali sve gori, prvi čovek "Los Blankosa" jednostavno nije želeo da poveća primanja najboljem fudbaleru sveta za minule dve godine, pa je na kraju rastanak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio jedini izbor.

Od kako je prešao u Torino, Kristijano Ronaldo se nije vraćao u špansku prestonicu.

Ipak, nije nemoguće da će Liga šampiona spojiti njegov sadašnji i bivši klub, u tom slučaju neće imati izgovor.

I dok sudbinu ne može da određuje, može da odbije priliku da se pojavi na finalu Kopa Libertadores, koji će se igrati devetog decembra na "Bernabeu", zbog bezbednosnih razloga.

Duel ljutih argentinskih rivala Boke i Rivera je izmešten iz Južne Amerike zbog nereda pred revanš susret na "Monumentalu", kao što smo napisali za par dana sa "Superklasiko" igra u španskoj prestonici, na stadionu Reala.

Bilo je priče da će se na tribinama jednog od najpoznatijih svetskih stadiona naći i Kristijano Ronaldo, on je navodno zajedno sa Lionelom Mesijem dobio poziv od Španske Fudbalske Federacije da prisustvije susretu, trebalo je da sede jedan pored drugog u loži.

Ali, Portugalac je ljubazno odbio poziv, kako su izvori preneli listu "AS", "još je rano za njegov povratak na Bernabeu".

Što se tiče samog "Superklasika", iz dana u dan se stiče sve veći osećaj da će atmosfera na koju smo navikli pred ovako velike utakmice izostati, OVDE pročitajte i zašto.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.