Ronaldo o Luksemburgu: Kao da smo igrali na polju krompira

Izvor: RTS, 18.Nov.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo o Luksemburgu: Kao da smo igrali na polju krompira

Kristijano Ronaldo bio je zadovoljan pobedom nad Luksemburgom (2:0), kojom je Portugalija obezbedila plasman na EVRO, ali je i kritikovao teren na kojem je igrana utakmica uporedivši ga sa poljem krompira.
Ronaldo je postigao drugi gol na meču u Luksemburgu, svoj 99. u dresu sa nacionalnim grbom, ali je bio nezadovoljan kvalitetom terena u Luksemburgu.

"Teško je igrati na ovakvom terenu, bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je kao na polju krompira. Ne znam kako misle da ekipe našeg kvaliteta igraju na takvom terenu... Nije bila spektaularna utakmica, ali odradili smo posao. Ne mogu da dočekam peto učešće na Evropskim prvenstvima", rekao je Ronaldo posle meča.
Jedan od najboljih svetskih fudbalera svih vremena komentarisao je odnos sa Mauricijem Sarijem, odnosno odluku trenera Juventusa da ga izmeni u meču sa Milanom.
"Poslednje tri nedelje igram sa određenim ograničenjima. Ali nemo tu ničeg kontroverznog, to su mediji stvorili. Niko ne želi da ga izmene toliko rano, ali shvatam da nisam u najboljem stanju", rekao je napadač Juventusa.
Portugalija je pobedom nad Luksemburgom obezbedila drugo mesto na tabeli Grupe B kvalifikacija i ostvarila direktan plasman na EVRO 2020, gde će braniti titulu osvojenu pre četiri godine.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ronaldo nezadovoljan: Kao da smo igrali na polju krompira

Izvor: B92, 18.Nov.2019

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, bio je vidno nezadovoljan terenom u Luksemburgu...Njegov Portugal je slavio sa 2:0, što im je donelo plasman na završni turnir Evropskog prvenstva...Ronaldo je uspeo da postigne gol, a ono po čemu će najviše pamtiti taj meč je travnata...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.