Ronaldo ne ide nigde! Od Reala dobija ugovor kakav svet nije video i vezuje ga do 2020. godine

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ne ide nigde! Od Reala dobija ugovor kakav svet nije video i vezuje ga do 2020. godine

Otkrivena strogo čuvana tajna u najvećem klubu na planeti

Kristijano Ronaldo možda jeste nedavno išao na razgovore sa prvim čovek Pari Sen Žermena, šeikom Naserom al Kelaifijem, ali iz Reala neće nigde, bar do ne navrši 35. godinu života!

Ugledni španski list El Konfidensijal u današnjem izdanju najavljuje tektonske poremećaje u svetskom fudbalu, pošto se Ronaldu sprema ugovor kakav dosad nije viđen. Iako cifre nisu poznate, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se da će iste biti astronomski velike, a da u toj priči postoji i pritajena želja da Portugalac postane apsolutno najplaćeniji igrač svih vremena. U prevodu - da bude ispred Lionela Mesija, koji trenutno ima veća primanja od najboljeg igrača Kraljevskog kluba.

Kristijano Ronaldo se sastao sa predsednikom Pari Sen Žermena!

Perez s druge strane namerava da osigura Ronaldov još pre nego što se sezona završi, kako bi definitivno spustio roletnu Parižanima i njihovim sve češćim napadima na portugalskog majstora fudbala. Tačnije, pregovori su već neko vreme u toku, a prema sadašnjim saznanjima ugovor bi trebalo da traje do 2020. godine, odnosno dok Ronaldo ne navrši 35. godinu. Čak se i navodi da najbolji strelac u istoriji Reala ne bi imao protiv i da odmah potpiše na još godinu dana više. Time bi praktično karijeru i završio na stadionu Santjago Bernabeu.

Tokom dosadašnjih sedam godina u Realu Kristijano Ronaldo je osvojio sedam titula – u Ligi šampiona, Primeri, dve u Kupu kralja i po jednu u Superkupu Španije, Evrope i na Svetskom klupskom prvenstvu. Takođe u ličnu zbirku pridodao je i dve Zlatne lopte, tri Zlatne kopačke, Tri Pićići nagrade za najboljeg strelca Španije, a tri puta je bio i najbolji strelac Lige šampiona.

MOZZART Sport pratite i na našoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.