Ronaldo kasno proradio, Napoli srušio šampiona! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo kasno proradio, Napoli srušio šampiona! (video)

Kristijano Ronaldo nastavio da pomera granice, bio je ovo osmi uzastopni meč u Seriji A u kom je postigao bar jedan gol, ali ovoga puta Juventusu to nije vredelo.

Šampionska trka u italijanskoj Seriji A od večeras je još zanimljivija, i to zahvaljujući Napoliju, koji se poodavno oprostio od realnih izgleda za titulu.

Napolitanci su večeras pred svojim navijačima na ''Sao Paulu'' savladali vodeći Juventus sa 2:1 i tako dali priliku Interu i Laciju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostanu u borbi za sam vrh.

Doduše, ni Inter, ni Lacio u ovom kolu nisu pobedili, ali su osvojili po bod i za toliko se približili aktuelnom šampionu.

Vodeći gol u Napulju postignut je u 62. minutu. Insinje je tada poslao ''projektil'' sa dvadesetak metara, iskosa sa desne strane, Ščešnji je kratko odbio loptu, samo do Pjotra Zjelinskog, koji je sprovodi u mrežu - 1:0.

Taj rezultat ostao je na snazi do 86. minuta, kada je Kaljehon sadesne strane centrirao u kazneni prostor za Insinjea, koji volej udarcem šalje loptu u mrežu za 2:0.

Delovalo je tada da je sve gotovo, da je pitanje pobednika rešeno, ali tako nije mislio Kristijano Ronaldo, koji je odlično reagovao u kaznenom prostoru domaćina na loptu upućenu od strane Benatkura i sproveo je u mrežu - 2:1.

Bio je to 90. minut, ostalo je zatim još četiri minuta nade za Juventus da stigne do boda, vršili su gosti pritisak, a najbolju priliku imao je Gonzalo Iguain u poslednjim sekundama, kada je ''polumakazicama'' uputio udarac, ali je Meret uhvatio tu loptu i Napolitanci su mogli da počnu sa slavljem.

- Napoli  -  Juventus Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.