Ronaldo: Želim da osvojim više Zlatnih lopti od Mesija

Izvor: B92, 19.Sep.2019, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Želim da osvojim više Zlatnih lopti od Mesija

Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler, rekao je, između ostalog, da je jedan od najboljih igrača ikada.

On je dodao i da želi da osvoji više "Zlatnih lopti" od svog najvećeg rivala Lionela Mesija.

Njih dvojica trenutno imaju po pet priznanja, koja se dodeljuju najboljem fudbaleru na svetu.

"Mesi je već zapisan u istoriju fudbala, ali ja mislim da bih mogao da osvojim šest, sedam ili osam Zlatnih lopti i tako da budem iznad njega na listi. Voleo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bih to i mislim da zaslužujem", rekao je Ronaldo za ITV.

Ronaldo, koji je osvojio 15 trofeja za devet godina provedenih u Realu iz Madrida, uključujući četiri Lige šampiona, nada se da će biti zapamćen kao jedan od najboljih igrača ikada.

"Siguran sam da sam već sada zapisan u istoriji fudbala za sve što sam uradio i što ću tek uraditi. Sebe smatram brojem jedan u istoriji, ali ako je za neke navijače neko drugi bolji, a ja na drugom mestu, to mi nije bitno", zaključio je Ronaldo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.