Romini navijači ne prestaju, nove uvrede za Kolarova! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romini navijači ne prestaju, nove uvrede za Kolarova! (foto)

Kapiten reprezentacije Srbije i dalje na udaru navijača ''Vučice''...

Nije pomogao ni gol protiv Kjeva pre četiri dana, niti poruke podrške koje je dobijao od Danijelea de Rosija, trenera Di Frančeska... navijači Rome i dalje se skandalozno ponašaju prema Aleksandru Kolarovu.

To su pokazali i večeras, tokom utakmice Lige šampiona između Rome i Porta, kada su na tribinama istakli transparent ''Bastardo Kolarov'', treba li da ga prevodimo... >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Znate već da je Kolarov njihovu torturu počeo da trpi od utakmice sa Fiorentinom u Kupu, koju je Roma izgubila sa 7:1, posle čega su i u blizini njegove kuće ispisali uvredljive grafite, uz uvrede sa tribina koje se, eto, i dalje nastavljaju.

Dokle, pitamo se...

Ako se ovako nastavi, odlazak srpskog reprezentativca na leto postaće neminovan.





EPA-EFE/ETTORE FERRARI

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ - Zaniolo blistao u Rimu, Adrijan utišao ''Olimpiko'', Kolarov trpeo uvrede, na kraju ''nokautirao'' Kasiljasa! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2019, 00:09

Počela je nokaut faza Lige šampiona, Rimljani večeras propustili priliku da steknu ubedljiviju prednost pred revanš. Meč je obeležio mladi Nikolo Zaniolo, ali i nove uvrede za našeg Kolarova...Roma je pred svojim navijačima na ''Olimpiku'' večeras savladala Porto sa 2:1 i stekla minimalnu prednost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.