Romanov način, Sari nisi potreban, ali moraš da ostaviš novac u kasi!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romanov način, Sari nisi potreban, ali moraš da ostaviš novac u kasi!

Mauricio Sari izneo svoj predlog, u Čelsiju odbili, a sledeće je zapanjilo i Ramadanija...

Poslednji pokušaj je propao.

Naime, na sastanku krajem prošle nedelje, posle osvajanja LE, Mauricio Sari je izrazio spremnost da ostane u Čelsiju, ako mu bude garantovana kontrola nad transferima, ali i klub ga javno podrži, s obzirom na loše odnose koje ima sa navijačima.

No, Čelsi je to odbio, oni žele novog trenera, verovatno Lamparda, mada se pominju Alegri, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Blan i Sautgejtov pomoćnik Klark.

Međutim, pošto se Juventusu žuri, Čelsi traži da im Italijani isplate kao kompenzaciju poslednju godinu ugovora italijanskog trenera.

Zvuči čudno, ali oni mogu da smene Sarija i zadrže ga na platnom spisku, tako nešto je hteo da mu priredi De Laurentis prošle sezone.

Kako rekosmo, Juventusu se žuri, i dalje postoji neka nada da će Gvardiola prihvatiti, ali to bi bilo čudo, posle svega.

Nije samo Sari, Juventus spreman i za drugu opciju! https://t.co/CneECeVLyc

— Sportske.net (@sportske) 03. јун 2019.

Juventus je inače spreman da napravi tim po Sarijevoj želji, kažu da Anjeli neće dozvoliti da se Inter sa Konteom primakne, Juventus zarađuje duplo više novca od rivala i mediji tvrde da je u pitanju stvar ponosa, odnosno da su spremni na transfere kakve su pravili "devedesetih".

Šta to znači, da li će kupiti Kulibalija ili De Lihta, hoće li dovesti Sergeja Milinković-Savića ili Ikardija, sve je na čekanju.

U svakom slučaju, čeka se da Ramadani dogovori uslove Sarijevog odlaska, kako bi konačno Juventus mogao da predstavi trenera i počne sa prelaznim rokom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.