Roma želi Ikardija: Nudi Džeka i veliki novac pride

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma želi Ikardija: Nudi Džeka i veliki novac pride

Čelnici "vučice" spremili su zanimljivu ponudu Interu

Mauro Ikardi je navodno otpisan u Interu, jer ga trener Antonio Konte ne vidi u svom timu, a Napoli i Juventus žele da ga dovedu u svoje redove.

Dok dva italijanska kluba odugovlače sa ponudom, treći je rešio da to iskoristi.

U pitanju je Roma, koja je već spremila ponudu.

List "Republika" prenosi da su Rimljani spremni da ponude Interu Edina Džeka i 30 miliona evra, kako bi doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ikardija.

To znači da oni za transfer nude 50 miliona evra, budući da je cena fudbalera iz BiH 20 miliona evra.

Džeko je prema pisanju italijanskog medija već dogovorio lične uslove sa Interom i platu od pet miliona evra neto, ali je pitanje da li će trampa biti obavljena.

Ikardi bi najradije u Juventus, koji želi prvo da se reši Marija Mandžukića i Gonzala Iguaina, ali nema kupaca za njih dvojicu pa su se zato pregovori oko tog transfera razvukli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.