Roma predstavila dres, suština je u detaljima (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma predstavila dres, suština je u detaljima (foto)

Nisu se dizajneri novog Rominog dresa odmakli mnogo od onoga što smo imali u minuloj sezoni, ali su jednim detaljem obogatili izgled.

Neko će reći da se novi Romin dres ne razlikuje previše u odnosu na onaj koji su fudbaleri "Vučice" nosili u sezoni na izmaku.

Činjenica je da "Nike" nije eksperimentisao, novi dizajn nije u suprotnosti sa tradicijom, ali je dres oplemenjen jednim detaljem.

Na rukavima i okovratniku umetnuta je šara koja podseća na udar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << groma, a neko će reći i ožiljak na čelu Harija Potera.

Pošto je Roma na društvenim mrežama iskoristila termin "magično", onda je bliže poređenje sa junakom iz dela Dž. K. Rouling.

Kako se vama dopada novi dres Rome za sezonu 2019/20?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.