Roma ima novu želju, igrač izjavom podgrejao situaciju!

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2018, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma ima novu želju, igrač izjavom podgrejao situaciju!

Roma pokušava da dovede još nekog igrača do kraja prelaznog roka, a Holanđanin bi bio pravi pogodak.

Propustio je priliku da se dokaže na velikoj sceni, ali izgleda da će dobiti još jednu šansu.

Memfis Depaj je nakon vanserijskih partija u Holandiji stigao na "Old Traford", ali tamo nije opravdao uloženo poverenje, pa se nakon dve razočaravajuće sezone preselio u francunsku ligu, gde nastupa za Lion.

Depaj je ponovo počeo da pruža odlične partije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovom francuskom klubu, pa je Roma bacila oko na ovog dvadesetčetvorogodišnjeg krilnog napadača.

"Srećan sam u Lionu, ali naravno da želim da igram u većem klubu u budućnosti, videćemo šta će se desiti. Sada sam fokusiran na sezonu. Svaki igrač želi da igra u najjačim timovima, pa ako stgne neka ponuda, ja ću razgovarati sa klubom o mojoj budućnosti", nedavno je izjavio Depaj i na taj način podgrejao situaciju da bi mogao da napusti klub.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.