Roma - Ako neće Tobi, napad na štopera Juventusa?

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma - Ako neće Tobi, napad na štopera Juventusa?

"Vučica" je za sada imala uspešno leto.

Rimljani su doveli Manćinija iz Atalante kao zamenu za Manolasa koji je pojačao redove Anćelotijevog Napolija, ali izgleda da neće stati tu po pitanju defanzivnih pojačanja.

"Vučica" je i dalje na tržištu, žele još jednog štopera. Prva meta je Tobi Alderveireld, ali je Belgijanac posle utakmice sa Juventusom izjavio da ostaje fokusiran na Totenhem. Međutim Roma ima plan B, ali i C.

Po pisanjima italijanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << medija, čelnici kluba iz Rima prate Danijele Ruganija iz Juventusa, ali i Lukasa Verisima iz Santosa. Rugani je igrao protiv "Pevaca" u prijateljskom meču juče, ali teško je verovati da će Italijan dobijati znatniju minutažu pored De Lihta, Bonućija i Kjelinija.

Za sada su Rimljani bili uspešni na "pijaci", stigao je pomenuti Manćini, zatim Veretu iz Fiorentine, Spinacola i Pau Lopez, videćemo da li mogu napraviti još neki posao sa "Starom damom". Podsetimo Rimljani su takođe zainteresovani i za Gonzala Iguaina.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.