Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 06:16

River udario maljem! Pet komada u mreži Sentral Kordobe (VIDEO)

Ekipa Marsela Galjarda raspucana u drugom poluvremenu

Dva potpuno različita poluvremena. Jedno tvrdo, gotovo nemoguće za gledanje, a drugo - prava fudbalska rapsodija slavnog River Plejta. Gigant iz Buenos Ajresa naneo je težak poraz Sentral Kordobi, pošto je u Santijago del Esteru slavio sa ubedljivih 5:0 (1:0).

Ključni trenutak meča dogodio se u drugom minutu nadoknade, kada je Hulijan Alvarez perfektno izveo korner, a Fabrisio Angileri glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pogodio donji levi ugao domaćeg gola.

Sentral Kordoba se do tog trenutka branila praktično sa svih 11 igrača, odlično stajala na terenu i zatvorila sve prilaze svom golu, ali je u nastavku morala da promeni taktiku i otvori se, što je omogućilo Riveru da dejstvuje iz kontranadapa.

A oni su bili uraganski. U rasponu od 51. do 67. minuta dva puta se u strelce upisao Rafael Bore, dok je konačan rezultat, u potpuno otvorenom kontranapadu i situaciji jedan na jedan, postavio Federiko Goroti.

Ekipi Marsela Galjarda ovo je bila peta pobeda u Liga kupu, ali i idealna uvertira za start Kopa Libertadores i okršaj sa Fluminenseom. Narednog vikenda River će u Liga kupu ugostiti San Lorenco.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.