Rikelme: Mesi i Inijesta su najbolji na svetu

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikelme: Mesi i Inijesta su najbolji na svetu

Bviši fudbaler Barselone Huan Roman Rikelme istakao je da su trenutni članovi tog tima Lionel Mesi i Andres Inijesta dva najbolja igrača na svetu.

"Mesi je genije i nema nikog ko mu je ravan. On je rođeni strelac, a ima jednu vrlinu koja ga čini posebnim - brži je s loptom u nogama nego bez nje", rekao je Rikelme.

On je pored zvanično najboljeg igrača sveta istakao i njegovu "desnu ruku" Injestu, organizatora brojnih napada koji su Mesiju omogućavali šut na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gol.

"Ako pričamo o ostalima, za mene je najbolji Inijesta. Na poziciji koju igra, nema nikog ko mu je sličan, on je unikat. Kada krenu stvari loše po Barsu u nekoj utakmici, Pep Gvardiola zna šta će da uradi - gurne Inijestu na levo krilo i tu nastaju problemi za protivnike. Znam ga još iz vremena kada sam bio u Barseloni, trenirao je sa prvim timom već sa 15 godina, jer je bio za klasu bolji od igrača svog uzrasta", naveo je Argentinac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.