Rikardinjo Magico! Barsa na kolenima, Tripleta je u Madridu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardinjo Magico! Barsa na kolenima, Tripleta je u Madridu (VIDEO)

Portugalski futsal čarobnjak ponovo oduševio i doneo titulu šampiona Španije svom timu u majstorici

Portugalac Rikardinjo još jednom je pokazao kakav je čarobnjak sa loptom! Futsal u ovom trenutku nema boljeg, a pitanje i da li ga je ikada i imao. Upravo je Rikardino doneo madridskom Inter Movistaru novu titulu prvaka Španije pobedom nad najvećim rivalom Barselonom od 2:1 u odlučujućoj, petoj utakmici finala.

Trenutak odluke dogodio se tri minuta pre kraja meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rikardinjo je prvo proturio loptu kroz noge protivničkom igraču, a onda preciznim udarcem špicem savladao nemoćnog čuvara mreže Blaugrane.

Ovo je ekipi iz madridskog predgrađa, koja inače igra utakmice kao domaćin u hali po imenu Horhe Garbahos (pogađate zašto), ukupno 12. titula prvaka Španije.

Na ovaj način madridski futsal klub je zaokružio fantastičnu sezonu u kojoj je osvojio i španski kup i UEFA futsal kup (pandan Ligi šampiona).

Inače, Inter je poveo golom brazilskog internacionalca Fabrisija Gadeie, ali je Barselone uspela da izjednači zahvaljući pogotku Rožeru. A onda je na scenu u samoj završnici stupio magični Rikardinjo.

Asi decide la Liga @ricardinhoEnhorabuena @InterMovistar  pic.twitter.com/pwmUPyoOK6

(FOTO: Printscreen)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.