Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 04:35

Ridiger o svađi s Lampardom, tuči s Aspilikuetom i nezadovoljstvu u Čelsiju: Čiste gluposti, nisam se žalio upravi…

“Netačno je da sam imao bilo kakav problem s Aspijem. On je moj kapiten i ponosan sam na to. Hvala njemu i Abrahamu što su brzo reagovali i demantovali ovakve priče“, kaže nemački štoper

Čelsi je počeo novi život pod komandom Tomasa Tuhela, ali i dalje ne može da se oslobodi repova ne tako davne prošlosti i svega što se dešavalo oko otkaza Frenku Lampardu.

Mnogo je priča ispričano na ovu temu, a ostrvski mediji su s velikom pažnjom ispratili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dešavanja i odlazak najboljeg strelca u istoriji Čelsija. Od toga da je Frenk Lampard bio u otvorenom klinču sa upravom i pogotovo direktorkom Marinom Granovskajom, do podela koje su nastale zbog nezadovoljstva igrača. Antonio Ridiger svrstan je u red Lampardovih dželata pošto se navodno sastao sa članovima uprave i žalio na odnos doskorašnjeg šefa struke na Stamford Bridžu prema pojedinim igračima, što je dovelo do podela.

Ridiger je od letos degradiran u Čelsiju posle dolaska Tijaga Silve i imao je Lampardovu dozvolu da ode, ali nije pronašao angažman zbog čega je ostao u Zapadnom Londonu. Tokom uvodnih petnaest utakmica u Premijer ligi igrao je samo jednom, ali je zato nastupao kao starter u tri od poslednje četiri utakmice pod Lampardovim vođstvom. Posle svega što je izgovoreno i napisano, Ridiger je osetio potrebu da u javnost iznese svoju stranu priče...

“U poslednjih nedelju dana pročitao sam brojne gluposti i neistine na moj račun“, oštro je počeo Nemac, pa nastavio:

“Nikada nisam razgovarao sa upravo o situaciji u timu, niti o treneru, ili bilo čemu trećem“.

Suprotno onom što se priča, Ridiger tvrdi da je sa Lampardom imao odličan odnos od prvog do poslednjeg trenutka...

“Frenk Lampard je verovao u moje kvalitete posle Božića, kada je situacija postala jako teška i hvala mu na tome. Upravo zato sam svojim agentima rekao da mi ne traže nikakav angažman ove zime, jer sam želeo da ostanem. Nažalost, nismo uspeli da okrenemo stvari nabolje kod Lamparda. A želeli smo to jako, zbog njega, nas i kluba“.

Ridiger je nahvalio Lamparda zbog hrabrosti da uradi ono što mnogi pre njega nisu mogli, smeli i hteli – da pruži šansu klupskim akademcima...

“Preuzeo je ovaj klub prošle sezone kada je situacija bila komplikovana za nas. Uspeo je da nas odvede u Ligu šampiona. Dao je mnogim mladim igračima iz kluba šansu i uradio odličan posao. Siguran sam da će se Frenk Lampard jednog dana vratiti u Čelsi“.

Osim navodnog nezadovoljstva zbog Lampardovog odnosa prema njemu, Ridiger se našao usred skandala jer se spekulisalo kako je imao fizički obračun sa kapitenom Cezarom Aspilikuetom. Napadač Čelsija Tami Abraham brzo je demantovao ovu priču na društvenim mrežama rečima da je “pročitao mnogo gluposti i netačnih stvari oko Ridigera“ i da je on “pravi stariji brat svima u ekipi“.

“Nikada nisam imao nikakav problem sa Aspijem. On je moj kapiten i jako sam ponosan na to. Hvala njemu i Tamiju Abrahamu što su javno demantovali ove priče. Sve mi se više čini kao da su spoljni faktori pokušavali da unesu nemir u tim. Nadam se da će ova negativna energija nestati uskoro i da ćemo moći da igramo kao što smo protiv Barnlija“.

Čelsi je u dva meča kod Tomasa Tuhela upisao četiri boda, a Antonio Ridiger odigrao je oba meča kao starter kraj Tijaga Silve.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.