Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 09:28

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Kao izveštaj sa pokazne vežbe

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

DORTMUND – KLUB BRIŽ (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1.35), rezultat 3:0

Erling Haland nastavio je da teroriše protivničke odbrane. Norvežanin je ponovo bio bitan faktor u trijumfu Borusije. Nemaju nameru Haland i Borusija da se zaustave i sigurnim korakom koračaju ka novom evropskom proleću. A, proradio je i Džejdon Sančo. Nikako ne može Englez da uhvati prošlogodišnju formu kada je bio strah i trepet. Gol Brižu mogao bi biti nagoveštaj nekih lepših dana za Sanča.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED – BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 1.33), rezultat 4:1

Vratio je Junajted milo za drago Bašakšehiru. Engleski gigant naplatio je sa kamatom poraz u Turskoj i nalazi se na dobrom putu da se plasira u nokaut fazu Lige šampiona. Junajted je na korak od osmine finala Lige šampiona, a pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu. Krenuo je Mančester silovito od starta, ništa nije prepuštao slučaju i to mu se isplatilo. Bruno Fernandeš rasturio je Bašakšehir na proste činioce, a Markus Rašford i Danijel Džejms su potpisali pobedu Solskjerovog tima.

Opširnije OVDE.

REN – ČELSI (tip 2, kvota 1.60), rezultat 1:2                 

Odolevao je žilavi Ren jako dugo i mučio Plavce, ali je otpor francuskog tima u nadoknadi slomio Olivije Žiru. Mogao je Čelsi dosta ranije da otkloni sve dileme o pitanju pobednika, ali se Timo Verner ispromašivao. Ne samo da je Žiru razgalio Frenka Lamparada i navijače, i doneo pobedu, već su Plavci njegovim golom čekirali kartu za osminu finala Lige šampiona. Može Čelsi da nakrivi kapu, odigra rasterećeno do kraja i preorijentiše se na domaća takmičenja do eliminacione faze.

Opširnije OVDE.

DINAMO KIJEV – BARSELONA (tip 2, kvota 1.90), rezultat 0:4

U izostanku najvećih Zvezda zasijao je Danac Martin Brajtvajt na najvećoj pozornici. Udarne napadačke igle Barselone bile su na poštedi, a Brajtvajt je iskoristio prostor koji mu se ukazao i razbio Dinamo u Kijevu. I Barselona je večerašnjim trijumfom obezbedila prolazak u osminu finala Lige šampiona uprkos tome što je Ronald Kuman na teren poslao nekoliko mladih igrača koji tek treba da se izbore za mesto pod suncem.

Opširnije OVDE.

PSŽ – RB LAJPCIG (tip 1, kvota 1.70), rezultat 1:0

Revanširao se PSŽ Lajpcigu za poraz poraz u Nemačkoj, a ispostavilo se da je Nejmar postigao gol odluke na samom početku utakmice, i da su mreže mirovale do kraja meča. Sveci su stigli do neophodna tri boda i lakše dišu, ali daleko od toga da su prebrinuli brige oko prolaska dalje. Nalazio se u nezavidnoj poziciji PSŽ, izbegao je eliminaciju, ali će do samog kraja kuvati u grupi i Lajpcig i PSŽ će dobrano morati da se pomuče kako bi prošli u nokaut fazu. Parižani imaju bolji međusobni skor i to bi moglo da igra bitnu ulogu kada se bude odlučivalo o tome ko ide dalje.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS – FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1.15), rezultat 2:1

Juventus je četvrti tim koji je ove večeri prebrinuo brige oko plasmana u osminu finala Lige šampiona. Nije sve išlo kao po loju, ali je primarni cilj ispunjen. Stara dama je golom Alvara Morate u 92. minutu prošla dalje. Letošnja akvizicija ferencvaroša, Mirto Uzuni, uneo je pometnju golom na startu utakmice, ali kakav bi to meč bio ako Kristijano Ronaldo ne bi pogodio metu? Portugalac je poništio prednost gostiju, a Morata  doneo preokret i tri boda.

Opširnije OVDE.

LACIO – ZENIT (tip 1, kvota 1.80), rezultat 3:1

Prošlogodišnji najbolji evropski strelac, Čiro Imobile, pogurao je Lacio do trijumfa i potvrdio da su Nebeskoplavi sa njim i bez njega dva potpuno različite ekipe. Rimljani su upisali drugu pobedu u Ligi šampiona na Olimpiku, i nalaze se u dobroj poziciji pred poslednja dva kola. Zaostaje Lacio bod za Borusijom, ali ima bolji međusobni skor (3:1 iz prvog duela).

Opširnije OVDE.

KRASNODAR – SEVILJA (tip 2, kvota 1.80), rezultat 1:2

Gostovanje na istoku Evrope nije bilo kobno po Sevilju iako je štucala i mogla da odloži neizbežno. Izabranici Đulena Lopetegija su dva kola pre kraja izborili plasman u osminu finale Lige šampiona. Nagovestio je Ivan Rakitić da će se Sevilja sa ruskog fronta vratiti uzdignute glave, zakuvao je situaciju Vanderson golom za poravnanje, a Munir El Hadadi je golom u 95. minutu odveo Sevilju u nokaut fazu. Krasnodaru preostaje borba za treće mesto.

Opširnije OVDE.

BORNMUT – NOTINGEM FOREST (tip 1, kvota 1.72), rezultat 2:0

Bornmut je relativno lako izašao na kraj sa Notingem Forestom. Nisu Šumari bili velika pretnja, a Trešnjice sui male prednost skoro svih 90 minuta igre. Džunior Stanislas doveo je Bornmut u vođstvo već u 3. minutu, a potom je i u nastavku još jednom bio precizan i postavio konačnih 2:0.

PRECRTANO

ROZENBORG – BRAN (tip 1, kvota 1.62), rezultat 2:3

Došao je Bran do zlata vredne pobede na gostovanju gde se to ne očekuje. Razmontirali su gosti Rozenborg i u 47. minutu su nakon gola Svendsena vodili 3:0, a malo je falilo da sve proćerdaju. Rozenborg je uspeo da se vrati u igru, ali prekasno da bi osvojio makar bod.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.