Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 07:22

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Lil pred ponoć pokvario utisak

Pogledajte ko vam je doneo novac 23. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

SPORTING – MOREIRENSE (tip 1, kvota 1,20) – u toku
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
ZAOKRUŽENO

ČELSI - NORIČ (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 7:0 (3:0)

Posle uvodnog meča 9. kola Premijer lige dve stvari su sigurne – Čelsi će ostati na vrhu, a Norič na dnu tabele Premijer lige. Tako je odlučeno posle kanonade na Stamford Bridžu u režiji Čelsijeve dece protiv tima koji je nivo statističke greške u engleskoj fudbalskoj eliti. Od četiri različita strelca trojica su ponikli u klupskoj akademiji. Het-trik Mejsona Maunta, po gol Kaluma Hadson Odoija i Risa Džejmsa, uz novu recku Bena Čilvela koji je u poslednje tri ligaške utakmice uhvatio formu kojom se ne bi postideli napadači širom Evrope. Tri kola - tri gola!

Opširnije OVDE.

BAJERN - HOFENHAJM (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 4:0 (2:0)

Nije Julijan Nagelsman sa klupe predvodio fudbalere Bajerna u devetom kolu Bundeslige, ali to nije omelo nemačkog šampiona da upiše još jednu recku. Pred svojim navijačima je rutinski izašao na kraj sa ekipom Hofenhajma, a Robert Levandovski je na sjajan način nastavio golgetersku seriju.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 1:4 (0:3)

Spakovala je kaznena ekspedicije Pepa Gvardiole pet golova Brižu sredinom sedmice u Ligi šampiona, večeras nije bila tako ubojita, ali je za tili čas stavila do znanja borbenom Brajtonu da je nekoliko klasa ispred. Već u 31. minutu Mančester Siti je imao tri gola prednosti na Ameks stadionu, pa je u nastavku rutinski priveo posao kraju i upisao ubedljivu pobedu.

Opširnije OVDE.

BILEFELD - DORTMUND (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 1:3 (0:2)

Borusija Dortmund je bez Erlinga Halanda i još osmorice prvotimaca lako izašla na kraj sa Arminijom. Na gostovanje Arminije otišla je desektovana, sa svežim ranama od debakla u Ligi šampiona u sudaru sa Ajaksom. Ipak, prebrodila je sve probleme i upisala važan trijumf. U odsustvu prvog strelca, za golove su se postarali vezisti i defanzivci.

Opširnije OVDE.

TONDELA – PORTO (tip 2, kvota 1,23) – rezultat 1:3 (1:2)

Grcao je Porto, posle uspeha u Ligi šampiona, ali je na kraju prilično rutinski slavio protiv Tondele. Uspeo je domaćin da uzdrma tim Serža Konseisaa, pošto je poveo ranim golom Neta Borgesa. Ali je golgetersko raspoloženje Mehdija Taramija odlučilo pobednika.

Opširnije OVDE.

BOLONJA – MILAN (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 2:4 (0:2)

Igra Bolonja Siniše Mihajlovića od najcrnjeg očaja do sjaja. Oscilira, ali kada je u pitanju hrabrost to je konstantna kada je reč o momcima koje predvodi legenda srpskog fudbala. Biće ponosan Siniša Mihajlović na sve što su njegovi momci pokazali večeras, demonstrirali neviđen karakter pošto nisu spustili glavu ni kada ih je Milan gazio i imao dva gola prednosti. Gledali su samo napred, uspeli da izjednače, ali su na kraju potpisali kapitulaciju.

Opširnije OVDE.

ŠALKE – DINAMO DREZDEN (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 3:0 (1:0)

Konsolidovao se Šalke posle početnih turbulencija, zauzeo je dobar kurs i gazi ka povratku u Bundesligu. Posle poraza od Karlsruea nanizao je četiri trijumfa i probio se do druge pozicije na tzabeli. Dinamo Drezden bio je lak talogaj za Šalke. Rutinski je Šalke upisao novu pobedu, nije ostavio ni promil šanse gostima.

PRECRTANO

EVERTON - VOTFORD (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:5 (1:1)

Utakmica dana viđena je u Liverpulu, gde je Everton u velikom preokretu ostao bez bodova protiv Votforda. Istorijskom, pošto se nikada pre nije dogodilo da neki premijerligaš gubi do 75. minuta, a pobedi s tri gola razlike. U šoku je Rafa Benitez gledao kako gosti predvođeni Kaludijom Ranijerim odnose bodove sa Gudisona. Italijanskom stručnjaku ovo je bila druga utakmica na klupi Votforda. Na debiju je preživeo debakl u susretu sa Liverpulom (0:5), ali je ceh platio gradski rival Redsa.

Opširnije OVDE.

LIL – BREST (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:1 (1:1)

Bio je Lil strah i trepet u Ligi 1 pod komandnom palicom Kristofa Galtijea, skupocenom Pari Sen Žermenu oteo je titulu ispred nosa i prekinuo dominaciju Svetaca. Ali, od odlaska arhitekte Galtijea sve se promenilo. Lil neće odbraniti tron, boriće se za izlazak u Evropu. Nastavile su Doge da posrću, bodove im je otkinuo Brest. Poveo je Lil preko Dejvida, ali je gost do odlaska na odmor poravnao rezultat.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.