Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 08:27

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Atletiko jači i od VAR-a, Šefild je moralni šampion Engleske

Pogledajte ko vam je 11. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

VALJADOLID - BARSELONA (tip 2, kvota 1,33) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 0:1

Barselona u samom finišu trke za šampiona Španije kasni za Real Madridom, ali se ne predaje. Katalonci su trijumfom 1:0 na gostovanju Valjadolidu spustili razliku na jedan bod, ali i imaju utakmicu više u odnosu na Madriđane. Nema Barsa prevelike šanse, ali je pobedom nad Valjadolidom održala barem nadu da može do preokreta u samom finišu. Možemo reći da su Katalonci rutinski odradili gostovanje i rešili ga jednom sjajnom kombinacijom.

OPŠIRNIJE OVDE.

ATLETIKO MADRID - BETIS (tip 1, kvota 1,45) - 1:0

Kako je samo VAR maltretirao Atletiko Madrid protiv Betisa, čak su Jorgandžije ostale i sa igračem manje u 57. minutu, ali je tim Čola Simeonea uprkos svemu slavio sa 1:0 (0:0) i tako stigao do bodova kojima je dodatno stabilizovao mesto koje vodi u Ligu šampiona. Atletiku su poništena dva gola u prvom poluvremenu posle gledanja VAR-a, gledao se VAR i kod gola Dijega Koste u 74. minutu, ali je on na kraju priznat i Atletiko je uspeo da dobije nekako ovaj duel.

OPŠIRNIJE OVDE.

BRAJTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:5

Da je češće igrao na ovakav način u Premijer ligi, Mančester Siti bi ove sezone bio mnogo ozbiljniji konkurent Liverpulu u borbi za šampionsku titulu. Građani su demolirali Brajton u gostima sa 5:0, a glavni akter utakmice bio je Rahim Sterling. Brzonogi engleski reprezentativac postigao je het-trik na ovom meču, a po jednom su se u strelce upisali Gabrijel Žesus i Bernardo Silva. Građani su ovom pobedom i definitivno osigurali plasman među četiri najbolje ekipe, pa sada ostaje da se vidi da li će se UEFA možda pomilovati i pružiti im mogućnost da i narednse sezone učestvuju u elitnom takmičenju.

OPŠIRNIJE OVDE.

BREŠA - ROMA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:3

Teška povreda kolena je definitivno iza jednog od najtalentovanijih igrača Italije. Nikolo Zaniolo je postigao prvi gol posle sedam meseci pauze i potvrdio slavlje Vučice u Breši, koje je ekipu Paula Fonseke zadržalo na putu ka Ligi Evrope - 3:0 (0:0). Zaniolo se na terenu našao u 66. minutu, umesto Lorenca Pelegrinija, a potom je osam minuta kasnije na prilično efektan način krunisao kontranapad svog tima i pravovremeno dodavanje Dijega Perotija.

OPŠIRNIJE OVDE.

ROZENBORG - STROMGODSET (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Zbog nešto lošijeg starta prvenstva, Rozenborg je do sedmog kola imao velikih osam bodova zaostatka za Moldeom. Jasno je da tim iz Trondhejma nema previše prostora za kiks, te je u poslednje vreme krenuo da ispravlja greške. Na tom putu našao se i Stromgodset, koji se istina držao više od sat vremena, ali je na kraju pao - 3:0.

OSIJEK - ISTRA 1961 (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:0

Kad je ulog Liga šampiona, pobeda se protiv davljenika ne dovodi u pitanje. Međutim, mučio se Osijek sve do nadoknade prvog poluvremena da slomi otpor gostiju iz Istre. Na potvrdu trijumfa čekali su Osiječani sve do 82. minuta, mada su posao mogli da reše i deset minuta ranije, ali je Marić promašio jedanaesterac i na kratko produžio nadu gostiju da mogu do boda.

PRECRTANO

LIVERPUL - BARNLI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Naravno da nije primereno stavljati bilo kakvu mrlju na ovu Liverpulovu sezonu u Premijer ligi, ali je više nego jasno da Redsi od nastavka sezone nisu ni bribližno ubitačan tim kao što su to bili pre početka pandemije. Srećom po sastav Jirgena Klopa i armiju navijača giganta sa Enfilda sve je odavno bilo rešeno, pa se osvajanje šampionskog trofeja nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje. Ipak, da u ovom trenutku nešto ozbiljno ne štipa u Klopovom timu pokazao je Barnli, koji je osvojio bod u Liverpulu, a mogao je i sva tri, ali je u samom finišu Johan Gudmudson umesto mreže dobro protresao prečku Alisonovog gola - 1:1 (1:0).

OPŠIRNIJE OVDE.

LACIO - SASUOLO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito tokom jeka pandemije virusa korona na Apeninima nije želeo da čuje za priče o prekidu sezone, uveren da će njegov klub posle toliko godina čekanja biti u stanju da skine Juventus sa trona, ali nije bio u pravu. Duga pauza je potpuno poremetila ekipu Simonea Inzagija, kojaa je ostala bez ritma i tečne igre, a sve to je rezultiralo gubitkom prevelikog broja bodova. Lacio je poražen od Sasuola na svom Olimpiku (1:2), pa sada ima sedam bodova manje i utakmicu više od Stare dame. Složićete se da je sasatav Mauricija Sarija dovoljno kvalitetan da ne može da ispusti takvu prednost u poslednjih sedam prvenstvenih utakmica.

OPŠIRNIJE OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - ČELSI (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 3:0

Liverpul je šampion, ali je Šefild junajted pravi pobednik Premijer lige. Fantastični sastav Krisa Vajldera je pred početak sezone procenjen kao finansijski najmanje vredan od svih timova elitnog ranga, ali je celokupnu javnost na Ostrvu oduševio načinom na koji igra i izuzetno je blizu da obezbedi istorijsko učešće u evrokupovima. Šefild je večeras na svom Bramal Lejnu demolirao Čelsi sa 3:0 i ozbiljno mu zakomplikovao borbu za Ligu šampiona. Sa druge strane, Šefild ne samo da je blizu plasmana u Ligu Evrope, već bi u slučaju da savlada Lester u narednom kolu mogao da napadne i Ligu šampiona.

OPŠIRNIJE OVDE.

JUVENTUS - ATALANTA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:2

Da je samo imala malo bolji start sezone, Atalanta bi se bez problema u finišu sezone borila sa Juventusom za "skudeto", jer u ovom trenutku igra ubedljivo najbolji fudbal u Italiji. Boginja provincije je dva puta vodila u Torinu, ali je Kristijano Ronaldo sa dva gola iz penala uspeo da donese veliki bod ekipi Mauricija Sarija, koji će izvesno biti dovoljan da se Stara dama domogne devete uzastopne šampionske titule - 2:2 (0:1). Kod oba jedanaesterca sudija Đakomeli je signalizirao igranje rukom gostujućih igrača. Oba puta na ivici kaznenog prostora. Prvo je Dibala u 55. minutu napucao De Rona, dok je u 90. minutu nehotično loptu dodirnuo Luis Murijel, nako što je Iguain pokušao loptu da doda izvan šesnaesterca.

OPŠIRNIJE OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Lester i Marko Nikolić su fiksevi dana, probajte na Sankt Galen

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020

Pročitajte nekoliko predloga za 12. jul 2020..NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...Šta vi mislite? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.