Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 08:35

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Voša nije uradila domaći zadatak

Pogledajte ko vam je 20. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

DINAMO BREST - BATE BORISOV (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2, kvota 2,15) - 1:3

Početak je bio trom, BATE se teturao, bio neprepoznatljiv i ranjiv, ali u poslednjih mesec dana pokazuje rešenost da se vrati na tron beloruskog fudbala. Koliko je ozbiljan pokazao je na gostovanju u Brestu, gde je Dinamu – ekipi koja je lane prekinula njegovu vladavinu – bio silovit, razigran i efikasan, pa je slavljem 3:1 učvrstio lidersku poziciju na tabeli Višaje lige, na otvaranju desetog kola.

Opširnije OVDE.

BUĐEJOVICE - PLZENJ (tip 2, kvota 1,50) - 1:4

Igrala je Viktorija iz Plzenja poslednju pripremnu utakmicu i možemo da kažemo da je generalka uspela. Plen su bile Češke Buđejovice, a Viktorija je u stilu svog imena slavila sa 4:1 (2:1). Plzenj očigledno spremno čeka nastavak šampionata u Češkoj. I ne samo da je Plzenj spreman, već je i vrlo raspucan. Pre ove utakmice je dao sedam golova na dve utakmice, a na ovoj četiri, pa sa 11 golova na tri poslednja meča može da kaže da je dostigao radnu temperaturu.

Opširnije OVDE.

HARTBERG /SIM/ - SALCBURG /SIM/ (tip 2, kvota 1,30) - 1:2

Na ovoj utakmici simulacije viđen je pravi vatromet golova u prvom poluvremenu. Salcburg je na vašu sreću pokazao veću snagu i uspeo je da vodi sa 2:1 na poluvremenu, a do kraja utakmice samo je trebalo da sačuva prednost. Nije bilo golova do kraja, tako da ste odlično zaokružili ovu dvojku.

KALJARI /SIM/ - ATALANTA /SIM/ (tip 2, kvota 1,70) - 0:1

Fantastično ste procenili ovu simulaciju. Atalanta je u prvom poluvremenu uspela najvažniju stvar, postigla je jedan gol, koji se na kraju pokazao kao odlučujući. U drugom poluvremenu nije bilo golova, tako da je taj jedan gol doneo Atalanti prevagu, a vama je zaokružio ovaj tip.

MONAKO /SIM/ - NANT /SIM/ (tip 1, kvota 1,70) - 1:0

Nekada je i jedan gol dovoljan da se dođe do pobede, a tako je bilo u ovoj simulaciji u kojoj su Kneževi nadigrali Nant sa 1:0. Jedini pogodak pao je u prvom poluvremenu, ali je i to bilo sasvim dovoljno da vam donese prolazak ovog para.

PRECRTANO

VOJVODINA - OFK BAČKA (tip 1, kvota 1,35) - 1:1

Vojvodina je bila favorit na ovoj utakmici, ali je na kraju jedva došla i do nerešenog rezultata. Bačka se pokazala kao tvrd orah, vodila je od 34. minuta i tako se završilo prvo poluvreme. Voša je na kraju uspela da izbegne poraz tako što je postigla gol u 89. minutu utakmice.

TALIN KALEV - TRANS NARVA (tip 2, kvota 1,20) - 1:1

Narva je imala šansu da dobije Kalev u gostima, čak je i vodila sa 1:0, međutim Kalev je uspeo da se oporavi i da u nastavku dođe do gola koji mu je obezbedio bod na ovoj utakmici. Sada posle dve odigrane utakmice, i Kalev i Narva imaju skor od jednog boda i jednog poraza. Nije došla očekivana dvojka...

Opširnije OVDE.

UTREHT /SIM/ - AJAKS /SIM/ (tip 2, kvota 1,70) - 1:1

Kopljanici nisu uspeli! Ajaks jeste bio favorit, ali nije to pokazao na delu. Jeste vodio na gostovanju Utrehtu, vodio je sa 1:0, ali na kraju je domaćin na ovoj simulaciji uspeo do izjednačenja. Jedan gol Utrehta u drugom poluvremenu vam je pokvario planove.

FLORA - TAMEKA (tip 1, kvota 1,15) - 0:0

Flora je bila favorit protiv Tameke, jedan od kečeva koji se sam zaokruživao, međutim nije baš sve prošlo kao na papiru. Tameka je izdržala na ovom gostovanju, nije primila gol, pa je meč završen rezultatom 0:0. Šampion Flora je sezonu startovao veoma ubedljivo tako što je savladao Legion sa 3:1, zanimljivo je i da je u Kupu savladao upravo Tameku sa 3:0 pre nešto više od nedelju dana. Međutim, danas je Flora imala značajno teži posao... Iako se očekivalo da Flora rutinski dobije duel, Tameka je izdržala.

Opširnije OVDE.

INTER /SIM/ - BOLONJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) - 3:3

Potpuno luda uakmica odigrana je na ovoj simulaciji, viđeno je čak šest golova, a na kraju se sve završilo nerešenim ishodom. Na poluvremenu je bilo 1:1, a u drugih 45 minuta je rezultat pokazivao 2:2, tako da je rezultat na kraju utakmice bio veoma efikasnih 3:3.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (četvrtak): Biće bolje

Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020

Pogledajte ko vam je 21. maja doneo novac, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.