Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 09:04

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Iznenađenja u Španiji i Francuskoj pokvarila odličan učinak

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. januara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - ASTON VILA (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,38) - 2:0

Počeo je Gvardiola da gubi veru, ali je njegov tim, isfurstiran prethodnim događanjima, uspeo da sačuva smirenost protiv Vile. Uradio je to, pre svih, Rodri koji je vraćajući se iz ofsajda Tajornu Mingsi i pravovremeno proigrao Silvu. Nije ovog puta pogrešio jedan od najboljih igrača Sitija. Sa 16 metara šutirao je jako i precizno, ostavljajući bez mogućnosti Emilijana Martineza da reaguje. Kasnije je Gundogan iz penala samo overio trijumf – 2:0.

Opširnije OVDE.

FULAM - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,65) - 1:2

Prethodnih sezona na ovakvim utakmicama su znali da se okliznu i gube bodove dragocene u borbi za visok plasman. U ovoj ih skupljaju nalik hrčku. Jednako važno, ne muče se. Tako je bilo u Njukaslu, Šefildu, Londonu protiv Vest Hema, da bi još jednu posetu engleskoj metropoli fudbaleri Mančester junajteda okončali rutinskom pobedom nad Fulamom i vratili se na čelo premijerligaške tabele ispred gradskog rivala Sitija – 2:1.

Opšrinije OVDE.

GALATASARAJ - DENIZLI (tip 1, kvota 1,45) - 6:1

Denizli nije rival po meri, reč je o timu koji je vlasnik fenjera turske lige, ali je Galatasaraj pokazao da ima širok asortiman ofanzivnih kvaliteta – 6:1. Na kraju je Galatasaraj postigao šest golova. Mogao je mnogo više. Najviše zahvaljujući činjenici da su Sofijan Feguli i Junes Belhanda bili u vrlo dobrom raspoloženju. Upravo su Fegulijeve kreacije na početku susreta pomogle Fatihu Terimu da lako skrši otpor Denzlija.

Opširnije OVDE.

AUGZBURG - BAJERN (tip 2, kvota 1,26) - 0:1

Prvi krug šampionata završili bi kao lideri i da su kiksnuli. Ostaće fudbaleri Bajerna veliki favoriti da odbrane titulu prvaka, ali je utisak da ih se u poslednje vreme malo ko u Nemačkoj plaši. Štaviše, niko ih ne brenuje, spreman je da ih namuči, baš kao što je učinio Augzburg na koncu 17. kola, samo da bi nezaustavljivi Robert Levandovski i velika naklonost sreće sprečili još jedno klizanje favorita – 1:0.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - OSTENDE (tip 1, kvota 1,57) – 2:1

Zanimljiv meč za kraj programa u Belgiji, ali ishod očekivan: Klub Briž je uprkos trzavicama uspeo da slavi protiv Ostendea s 2:1 (1:1), a najzaslužniji za to bio je tandem napadača Bas Dost - Krepin Dijata. U nekoliko navrata je ova utakmica mogla da se zakomplikuje, kao kada je Sakala promašio penal u 51. minutu. Da je pogodio možda bi Ostende izvukao bod. Ovako - trijumf Briža.

Opšrinije OVDE.

RB LAJPCIG - UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Na vicešampionskom mestu posle 17. kola nalazi se RB Lajpcig, kome je rezervista Emil Forzberg na asistenciju Danija Olma doneo tesnu, ali zasluženu pobedu nad Union Berlinom. Taman da se sastav Julijana Naglesmana oporavi od poraza od Borusije i remija sa Volfzburgom.

NORIČ - BRISTOL SITI (tip 1, kvota 1,62) – rezultat 2:0

Sve je bliži Norič povratku u Premijer ligu. Blistaju Kanarinci u Čempionšipu, nema im ravnih. Odvojili su se na prvom mestu novim trijumfom i sa visine gledaju kolonu koja seže do u nedogled. Temu Puki i družina sigurnim korakom gaze do zacrtanog cilja. Nije finski golgeter zatresao mrežu Bristola. Palicu je preuzeo Džordan Hagil pogodivši dva puta u metu.

BRENTFORD - LUTON (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:0

Uhvatio je Brentford zalet i sve više podseća na prošlogodišnji tim kojem je za dlaku izmakla premijer liga. Forma je u usponu, rezultati su tu i Brentford je sve ozbiljniji kandidat za direktnu promociju. Minimalnu pobedu sastavu Tomasa Franka doneo je Saman Godos.

PRECRTANO

VILJAREAL - GRANADA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:2

Zabrljao je Viljareal na Madrigalu. Propustila je Žuta podmornica priliku da na kratko zasedne na treće mesto i pretekne Barselonu. Granada se probudila, otreznio ju je Barselonin šamar i može biti zadovoljna bodom sa gostovanja. Pako Alkaser imao je najbolju moguću šansu da sva tri boda ostanu na Madrigalu, ali je u nadoknadi drugog poluvremena promašio penal.

MARSELJ - LANS (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 0:1

Sreća u nesreći za Marselj su prazne tribine. Proključao bi Velodrom, imali bi navijači šta da kažu igračima Marselja. I ne bi bilo nimalo prijatno. Zapao je sastav Viljasa Boasa u zimski san, početak nove godine odneo je maštarije tima sa Velodroma o šampionskoj tituli. Poraz od Lansa je kap u moru, a možda će biti ona koja je prelila čašu.

Opšrinije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.