Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 08:05

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Velež neprijatno iznenadio, minimalac AIK-a popravio utisak

Pogledajte ko vam je 2. avgust doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

TSC BAČKA TOPOLA - KOLUBARA ( >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tip 1, kvota 1,38) - rezultat 4:0

Tim iz Bačke Topole igra odlično na startu sezone, što je potvrdio ubedljivom pobedom protiv Kolubare - 4:0 (2:0), za treću uzastopnu pobedu u isto toliko mečeva, a drugu s četiri gola u mreži rivala. Ukupno su igrači TSC-a deset puta bili precizni, koliko i njihove kolege iz Partizana, s tim da se crno-belima još nije tresla mreža, a timu sa severa države jeste dvaput.

Opširnije OVDE.

AIK - HALMSTAD (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Sedam prvenstvenih mečeva je Halmstad vezao bez poraza, ali je onda naleteo na AIK. Klub iz Stokholma je golom Stefanelija sredinom prvog poluvremena stigao do minimalnog trijumfa i time uspešno nastavio porezu za Jurgordenom i Malmeom.

OKSER - GRENOBL (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 3:0

Odličan početak Oksera u Ligi 2. Posle trijumfa na premijeri protiv Amjena, savladao je i Grenobl kod kuće i to prilično ubedljivo. Već posle dva minuta igre domaćin je stekao prednost preko Otrea, da bi je samo 12 minuta kasnije duplirao Hajn. Otišlo se sa 2:0 na odmor, a svi dileme je u 84. minutu otklonio Sahi. Grenobl je katastroalno počeo sezonu, dva poraza i gol razlika 0:7.

KILMARNOK - EJR JUNAJTED (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 2:0

Dobar početak za Kilmarnok u drugom rangu škotskog fudbala. Na premijeri je savladan Ejr junajted, a pitanje pobednika je rešeno u drugom poluvremenu. Posle uvodnih 45 minuta bez golova, Polvortu je trebalo 11 da u nastavku donese prednost domaćinu. Igrao se 86. minutu kada je Kamerun sa bele tačke overio trijumf domaćina.

PRECRTANO

VELEŽ - RUDAR (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:2

U kvalifikacijama za Ligu konferencije protiv AEK-a istorijski uspeh, u prvenstvu sa Prijedorom vrlo neprijatno iznenađenje. Velež je na svom terenu poražen od potpunog autsajdera, pa već posle dva kola ima poraz. Meč je rešen u prvih 45 minuta, kada je Prijedor stigao do dva gola prednosti, a posao mu je do kraja znatno olakšao crveni karton Osmića iz 40. minuta.

SEPSI - MIOVENI (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Posle dva vezana poraza Mioveni je stigao do prvih bodova ove sezone. I to na uštrb Sepsija, ekipe koja je danas imala vaše poverenje, ali ga nije ni opravdala. Nije bila ni blizu da to učini, jer je počasni gol postigla u nadoknadi utakmice.

INTER TURKU - HONKA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:2

Petu uzastopnu utakmicu u prvenstvu Honka je bez poraza, iako mu je skoro sat vremena gledala u oči. Imao je Inter dva gola prednosti od 32. minuta, od 42. minimalno vođstvo, ali je i njega uspeo da ispusti u 74. i tako napravi korak unazad na tabeli, a vama precrta već zaokruženog "keca".

GOMEL - BATE BORISOV (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:2

Drugi uzastopni kiks Batea. Mada, Gomel pokazuje da nije bez razloga u gornjem delu tabele. I da nikada ne odustaje, na šta ukazuje i činjenica da je dva puta stizao zaostatak i na kraju zasluženo osvojio bod.

SIRIJUS - EREBRO (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 1:2

Crnoj seriji Erebra došao je kraj - posle šest uzastopnih prvenstvenih utakmica bez pobede, uspeo je da upiše sva tri boda. I to na strani, protiv Sirijusa, rivala u borbi za opstanak. Gost je proveo pred sam odlazak na odmor, domaćin odgovorio sredinom drugog dela, da bi pet minuta pre kraja Erebro ponovo stigao do prednosti, ovaj put, ispostaviće se, i do sva tri boda.

SUNDSVAL - BRAGE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 3:3

Ova utakmica najbolje pokazuje koliko današnji dan zapravo nije bio vaš. Vodio je Sundsval 2:0, potom za samo sedam minuta stigao do minimalnog zaostatka, dva minuta pre kraja meča izjednačio, da bi u trećem minutu nadoknade promašio jedanaesterac za pobedu. Kad neće - neće.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.