Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2021, 07:27

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Šok u 90. na "Pishuanu"

Pogledajte ko vam je doneo novac 3. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

FENERBAHČE - ERZURUM (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,48) - rezultat 3:1

S obzirom na to da je Bešiktaš odmakao, suštinski se sada Fenerbahče i Galatasaraj tuku za drugu poziciju i kvalifikacije za Ligu šampiona. Galata je slavila juče, a Fener nije dopustio da ga pritisak slomi i nadigrao je Erzurum sa 3:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

TORINO - PARMA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:0

Minimalac, ali zlata vredan, pošto na četiri kola do kraja prvenstva Granate sada imaju 34 bodova kao i Specija, uz Kaljari koji ima dva manje, te Benevento sa 31 bodom. Jasno je da ovde svašta može da bude dok se ne bude spustila zavesa, ali Torino je sada u boljoj poziciji, bar za ta tri boda u odnosu na Benevento koji je u poslednjih pet kola uzeo samo bod...

Opširnije OVDE.

BAŠAKŠEHIR - ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Aktuelni šampion Turske, Istanbul Bašakšehir, ove sezone se bori i nogama i rukama da pobegne od crvene zone kako ne bi došao u situaciju da posle osvajanja titule ispadne iz lige. Danas je Bašakšehir dočekao Ankaragudžu i uspeo da se iščupa iz problema i to posle gola Danijela Aleksića. Na kraju je čak stigao i do veoma važnog trijumfa golom u 88. minutu – 2:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

CSKA SOFIJA - ARDA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:0

Koliko ste samo znoja prolili zbog CSKA, ali na kraju se ipak piše pobeda, odnosno mogli ste da zaokružite pogodak. Gotovo do samog kraja strepeli ste da li će btii golova ili ne, trener domaćih je sa pet izmena krenuo u maksimalnu ofanzivu i ona se isplatila tek u 88. minutu. Bilo je gusto.

BARNLI - VEST HEM (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:2

Možda su porazi od Njukasla i Čelsija uništili san o Ligi šampiona, ali dokle god i najmanja teorija bude igrala ulogu, Vest Hem se neće predati! To je poruka pobede na Tarf Muru protiv Barnlija (2:1) gde je Majkl Antonio sa dva pogotka zadržao Čekićare blizu zone Lige šampiona, ali i održao kakvu-takvu prednost u odnosu na najbliže pratioce Totenhem, Liverpul i Everton koji jure plasman bar u Ligu Evrope naredne sezone.

Opširnije OVDE.

FORTUNA DIZELDORF - KARLSRUE (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 3:2

Sapliće se Hamburger na svojim utakmicama, nije dobio pet kola unazad, ali počeli su da ga sapleću i direktni rivali u borbi za to famozno treće mesto. Slavni klub, verovatno najveći evropski drugoligaš u ovom trenutku (uz Notingem Forest) opasno je ugrozio plasman u plej-of posle niza loših partija u finišu sezone, da bi se na sve to nadovezala velika pobeda Fortune iz Dizeldorfa nad Karlsrueom u odloženom susretu 28. kola nemačke Cvajte - 3:2.

Opširnije OVDE.

KOPENHAGEN - ORHUS (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Au, au, au... Kakva utakmica, kakva ludnica i kakva neizvesnost potpuno niotkuda! Kopenhagen vam je propisno izgazio živce svojim rolerkousterom u kojem je prvo vodio sa 3:0 u 33. minutu, da bi u periodu od 57. do 67. minuta gosti stigli do 3:2 i prave drame! Verujemo da vam nije bilo svejedno, ali na kraju ste ipak mogli da budete zadovoljni jer je još jedan par prošao na tiketima...

PRECRTANO

SEVILJA - BILBAO (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 0:1

Možda nisu direktno involvirani u najzanimljiviju evropsku trku za titulu, ali u Bilbau se i te kako trude da odlučuju o novom šampionu Španije. Pre desetak dana Baski su na svom terenu tukli Atletiko Madrid i značajno mu otežali put do šampionskih lovorika, a večeras su jednog od konkurenata praktično isključili iz trke. Na Sančez Pishuanu posle 90 i kusur minuta dominacije domaćina iznenađujućih 0:1.

Opširnije OVDE.

FEHERVAR - UJPEŠT (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 0:0

Kakva ludnica od utakmice, ali desilo se ono što vama nikako nije odgovaralo – Fehervar nije uspeo da umulja loptu u gol za 90 minuta igre. Čak je Fehervar u završnih 20 minuta imao igrača više posle isključenja Baošića, ali ni to nije pomoglo...

GAZI AL MEHAL - AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Užasan kiks velikana iz Kaira koji je baš razočarao mnogo. Domaćin je poveo posle 35 minuta igre i ko je tada mogao da pretpostavi da će utakmica da se završi s tih 1:0. Odnosno, da Al Ahli neće uspeti da iskoristi nijednu od svojih šest šuteva u okvir gola domaćina?! Džaba sve, Al Ahli je baš kiksnuo i mnoge unesrećio...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.