Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 08:41

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Marfijev zakon

Pogledajte ko vam je doneo novac 27. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

SELTA - GRANADA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:0

Kada igra Selta, često sve stane u učinak Jaga Aspasa. Kada mali mađioničar postiže golove, tim iz Viga slavi. Kada on ukoči, Selta ukoči. Delovalo je dugo da će tako biti i večeras protiv Granade, ali nije se sa tim usaglasio Denis Suarez.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ČUKARIČKI - RADNIK SUR. (tip 1&2-5, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Napustio je Dušan Đorđević klupu Čukaričkog pre mesec dana usled nešto slabijih rezultata i katastrofe u sudaru sa švedskim Hamarbijem. Večeras, kao šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice pokazao je da možda nije sve bilo do njega.

Opširnije OVDE

PROLETER NS - NAPREDAK (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 1:0

Serijom dobrih rezultata na stadionu Pod Bagdalom u jednom trenutku postali su krušeljani hit superligaškog društva. Ali na gostovanjima ekipa Đumija Đuričića ima velike probleme. Tome u prilog i večerašnji duel na Karađorđu protiv Proletera i minimalna pobeda domaćina.

Opširnije OVDE

KASIMPAŠA - KONJA (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 2:2

Krebulo je kao u bajci, a završilo se košmarom. Vodio je gost posle 21 minuta igre sa 2:0, ali je tu i stao, što je domaćin iskoristio da izjednači i tako sruši mnoge tikete u MOZZARTU.

VOŽDOVAC - MLADOST L. (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Voždovac je prvi put remizirao u ovoj sezoni, tačnije još od maja ove godine kada su remijem na svom bunjištu obezbedili opstanak u ligi. Ponovo su Zmajevi kuburili sa realizacijom, bacili su previše obećavajućihj napada.

Opširnije OVDE

ZADAR - PARTIZAN (tip VIŠE 153,5, kvota 1,85) - rezultat 73:78

Posao je odrađen. Tako može da se sumira prvi meč Partizana u ABA ligi ove sezone protiv Zadra u gostima. Da je Partizan odigrao neki spektakularni meč - nije. Ali, za početak, najvažnije crno-belima jeste da su stigli do trijumfa.

Opširnije OVDE

TRABZON - ALANJA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:1

Tim sa turske obale je odoleo na gostovanju jednoj od najboljih tamošnjih ekipa i to velikom zaslugom bivšeg štopera Crvene zvede. Nemanja Milunović je pružio jednu od najboljih partija u karijeri, na nivouu one iz Genta kada je trasirao put crveno-belima na putu ka evropskom proleću.

Opširnije OVDE

P. FEREIRA - BELENESES (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:2

Veliki broj kladilaca u MOZZARTU nije se očigledno oslonio na statistiku prošlih mečeva oba tima, jer da jeste možda bi odabrao upravo X. Pošto ih ređaju kao na traci. Domaćinu je ovo treći, a gostu četvrti nerešen ishod u poslednja četiri susreta.

VENECIJA - TORINO (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Još jedna u nizu današnjih nerešenih rezultata koji su prosto desetkovali tikete u MOZZARTU. Takav valjda neki dan, šta ćete...

TULUZ - KAEN (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 2:3

Najigraniji tip dana u MOZZARTU i on, naravno nije prošao. Ovakav sunovrat u REZZIMEU nije nikada viđen, pa nas nipta ne čudi. Nije išlo, ali sutra je novi dan sa pregršt novih prilika za klađenje. Igra se, uostalom, Liga šampiona, ali i Čempionšip.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.