Izvor: MozzartSport.com, 07.Jun.2020, 07:56

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Dortmund, Bajern, Šahtjor i ostali bez greške...

Pogledajte ko vam je 6. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi prošli:

ZAOKRUŽENO

DORTMUND - HERTA (tip 1, kvota 1,38) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 1:0 

Bajern je toliko pobegao da deluje neuhvatljivo, međutim, ako ništa drugo bar će Borusija iz Dortmunda druga proći kroz cilj na kraju sezone. Milioneri su na zatvaranju subotnjeg programa 30. kola savladali Hertu (1:0) i odmakli se od RB Lajpciga na četiri boda isto toliko kola pre kraja Bundeslige. Za utehu im ostaje saznanje da će, verovatno, biti viceprvaci, da to zvanje neće prepustiti timu iz Istočne Nemačke.

Opširnije OVDE.

LEVERKUZEN - BAJERN (tip 2, kvota 1,45) - 1:4

Kada naspram sebe imate tako surovog protivnika kao što je minhenski Bajern onda morate da pronađete način da izbegdnete njegovu motivaciju na terenu. U tome nije uspeo Bajer iz Leverkuzena, koji je poveo u devetom minutu preko Alarija i praktično naterao ekipu Hansija Flika da pre vremena upali motore i pregazi nekadašnjeg konkurenta za titulu - 4:1 (3:1).

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - DESNA (tip 1, kvota 1,50) - 3:2

Očekivali ste verovatno da Šahtjor ima lakši posao. Desna jeste uspela da postigne dva gola, ali je sve vreme bilo jasno da će Šahtjor izaći kao pobednik. Domaćin je dao dva komada u prvom poluvremenu i promašio penal. Potom je Desna iskoristila jedanaesterac, da bi Marlos digao na 3:1. Gosti su uspeli do gola u 88. minutu preko Budkivskija.

DINAMO BREST - MINSK (tip 1, kvota 1,45) - 6:1

Vrlo čudan razvoj rezultata. Minsk je poveo preko Evdokimova u šestom minutu, a onda je usledila kanonada domaćina koji je postigao ukupno šest golova i uspeo da razbije protivnika. Na poluvremenu je bilo 1:1, a onda je Dinamo dao pet golova u drugih 45 minuta i tako rešio duel u svoju korist na ubedljiv način.

FEHERVAR - KISVERDA (tip 1, kvota 1,60) - 2:0

Već u 16. minutu ste mogli da predosetite da će se ovaj meč završiti pozitivno. Nego je doveo domaćina u prednost u 16. minutu utakmice i tako nagovestio da će kec biti zaokružen. Morali ste da strepite sve do samog kraja utakmice i da gledate da li će gosti dati gol, a onda je Nikolić pogodio u 87. minutu i stavio tačku na utakmicu.

BOHEMIJANS - SPARTA PRAG (tip 2, kvota 1,80) - 0:1

Nije ovde išlo kao po loju, mučila se Sparta, ali se na kraju sve završilo kako treba za sve koji su igrali dvojku. Sparta je napadala, stvarala šanse, a na kraju je u 84. minutu došla do pogotka koji joj je garantovao trijumf na ovom meču. Strelac je bio Tete, vaš heroj koji vam je možda doneo prolaz tiketa večeras.

VITOŠA - CSKA SOFIJA (tip 2, kvota 1,10) - 0:1

Bio je ovo težak meč za praćenje jer se CSKA mnogo mučio, čak je Sove promašio penal u 25. minutu i tako ubacio ekipu u problem, ali... Sve se završilo dobro za one koji su igrali dvojku. Evandro je bio precizan u 85. minutu utakmice, CSKA je dao gol na vreme i dvojka je došla. Uz male muke, ali je došla.

PRECRTANO

RB LAJPCIG - PADERBORN (tip 1, kvota 1,15) - 1:1

Lajpcig je platio danak nesmotrenosti Dajoa Upamekana. Francuski defanzivac je pri vođstvu svog tima u 43. minutu očigledno potisnuo činjenicu da već ima žuti karton, pa je posle jednog "jačeg" duela demonstrativno šutnuo loptu u aut, pa je sudija Ajtekin izvadio drugi žuti karton i poslao ga u svlačionicu. Delovalo je da će ekipa Julijana Nagelsmana ipak uspeti da odbrani vođstvo, ali nije uspela.

Opširnije OVDE.

AJNTRAHT - MAJNC (tip 1, kvota 2,00) - 0:2

Bez evropskih ambicija je čini se i definitivno ostao Ajntraht, koji je nakon dve vezane prvenstvene pobede ponovo uprskao stvar na svom terenu. Dragocene bodve sa Komercbank Arene odneo je Majnc (2:0) golovima Nikatea i Kunde Malonga. U redovima ekipe Adija Hitera čitav meč na terenu je proveo Filip Kostić, dok je u drugom poluvremenu na teren ušao Mijat Gaćinović.

Opširnije OVDE.

ČUKARIČKI - INĐIJA (tip 1, kvota 1,50) - 0:1

Tim Aleksandra Janjića slavio je 1:0 iskoristio činjenicu da su Brđani svesno čuvali igrače za obračun sa Vojvodinom 10. juna, pošto ih ka kvalifikacijama za Ligu Evrope jedino vodi uzana staza oličena u osvajanju trofeja. Za to će izabranici Aleksandra Veselinovića morati najpre u sredu da savladaju Vojvodinu, ako u tome uspeju onda i za dve sedmice boljeg iz duela Partizana i Crvene zvezde, pa je otuda donekle razumljiva odluka stručnog štaba Čuke da čuva adute pred, za njih, daleko važnji susret. Inđija je večeras iznenadila i Čuku i vas.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.