Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2021, 08:23

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Podbačaj Stare dame i Atletiko Madrida

Pogledajte ko vam je 25. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

INTER - VERONA (tip 1, kvota 1,35) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 1:0

Posle trijumfa nad Veronom (1:0), i rezultata sa Artemija Frankija, Interu je potrebna samo još jedna pobeda za ispijanje šampanjca. Morali su Neroazuri da "rode mečku" kako bi poništili sjajnu postavku trenera Verone Jurića i stigli do tri boda. Ali kao mnogo puta ove sezone tim iz Milana je slavio na karakter, energiju koju sa klupe donosi Konte i individualni kvalitet.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - GRANADA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 2:1

Svi pričaju o velikoj trci Atletika, Barselona i Reala za šampionski pehar u Španiji, ali La Liga ima i četvrtog, legitimnog kandidata kada je reč o borbi za sam vrh. I dalje je Sevilja u tom društvu totalni autsajder, ali Andalužani su pokazali kako treba da igra i ponaša se favorit na papiru. Sevilja deluje jako stabilno, što se videlo i tokom današnjeg duela protiv Granade. U komšijskom derbiju Sevilja je povela na vreme, a potom u pravom trenutku overila tri boda.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - BOLONJA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 5:0

Nada o tituli skoro da više ne tinja, ali briljatan period u klupskoj istoriji Atalanta bi mogla da kruniše zvanjem vicešampiona Italije. I da furioznim finišom natera ekipe poput Milana i Juventusa da joj gledaju u leđa. A to nije malo. Sjajnom igrom protiv Bolonje Gasperinijeva ekipa je stigla do druge pozicije, sa 11 bodova manje od lidera Intera. Ali je partijom protiv čete Siniše Mihajlovića ponovo impresionirala fudbalsku javnost na Apeninima, jer je igra Atalante ponovo bila satkana od majstorstva.

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:0

Sam Štutgart nije imao previše motiva, jer ne može ni gore ni dole, a gosti su na ovoj utakmici rano ostali sa igračem manje i taj detalj i isključenje Nurija Ahamade u dobroj meri je definisao dalji tok meča. Lajpcig nije uspeo u prvom poluvremenu da unovči brojčanu nadmoć, ali jeste u nastavku. Prelepa akcija sa Danijem Olomo, vrhunski skok i udarac Hajdare glavom i na kraju vrlo lep gol, atraktivan pogodak, a zatim i penal Forsbega za osiguravanje celog plena.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE - KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 3:2

Fenerbahče ne odustaje od borbe za titulu! Nije mu bilo lako protiv nezgodne Kasimpaše koja ne gubi u poslednje vreme, ali je uz pomoć prekida, a malo i uz pomoć sreće, uspeo na kraju da slavi sa 3:2. U prvom poluvremenu bilo je vrlo uzbudljivo, a viđena su čak četiri gola. Ener Valensija bio je raspoložen za igru pa je prvo u 15. minutu načeo goste, a onda posle gola Salaja pred odlazak na odmor doneo Feneru prednost od 3:1.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - HAJDUK (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:0

Najveći hrvatski derbi u kojem su Modri koristili svoje šanse. Od ukupno tri udarca u okvir gola, dve lopte su završile u mreži Hajduka, obe u prvom poluvremenu. Bruno Petković je načeo splitski tim u 21. minutu, a ispostavilo se da ga je dokusurio Lirim Kastrati samo 14. minuta kasnije za treću uzastopnu pobedu Dinama nad Hajdukom.

PRECRTANO

FIORENTINA - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,72) - rezultat 1:1

Dušan Vlahović je na Artemiju Frankiju ponovo pokazao raskoš velikog golgetera. Panenkom sa bele tačke doveo je Violu u vođstvo i usporio Staru Damu u nastojanjima da uhvati slamku spasa u borbi za vrh. Na kraju je bilo 1:1, što je uz pobedu Intera nad Veronom praktično rešilo pitanje novog prvaka Italije. Želeo je Juventus ceo plen, ali jednostavno drugo poluvreme predstavljao je personifikaciju ovogodišnjeg života crno-belih. Mnogo promašaja, mnogo izgubljenih duela i jako nervozni Ronaldo.

Opširnije OVDE.

ATLETIK BILBAO - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 2:1

Drama je bila i u Bilbau. Posle samo osam minuta ekipa trenera Marselinja postigla je gol koji je celoj Primeri dao novo ruho. Na ubacivanje Kape s desnog boka sjajno je reagovao Berenger čiji gol Rohiblankosi nisu uspeli da ponište sve do 77. minuta kada je Stefan Savić pogodio glavom. Kad se očekivalo da gosti dodaju gas, potraže drugi gol, zatresla se mreža Jana Oblaka. I to na neshvatljiv način. Iz prekida posle centaršuta Ibaija Gomeza i udarca glavom neometanog Injiga Martineza.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - VEST BROMVIČ ALBION (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 2:2

Držao se Vest Bromič Albion noktom za liticu ispod koje je provaljija etiketirana kao selidba u Čempionšip. Čuvao do sudijske nadoknade prednost od 2:1 i pravo da se nada da uz ludu sreću i seriju pobeda može da preživi u engleskoj eliti. Ali nokat je pukao, a četa Sema Olerdajsa početničkom greškom ispustila pobedu na Vila Parku u derbiju Birmingema.

Opširnije OVDE.

RENDŽERS - SENT DŽONSTON (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 0:0

Rendžeri su večeras dva puta razočarali. Prvo kladioce pošto su otišli u produžetke sa Sent Džonstonom, a potom i navijače jer ni tamo nisu zablistali. U 117. minutu kada je pogodio Tavernije delovalo je da je austsajder u konopcima, ali je Kejn u drugom minutu nadoknade obezbedio gostujućem sastavu penal lutriju, a tamo se bolje snašao upravo Sent Džoston i eliminisao četu Stivena Džerarda.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.