Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2021, 08:10

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Atentat na tikete jedino u Marselju

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. septembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - SAMPDORIJA (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,40) - rezultat 3:2

Ne može Juvents bez drame ove sezone! Ponovo su Torinezi kidali živce svojim navijačima, ali su na kraju uspeli da upišu pobedu u duelu sa Sampdorijom. Tek drugu u Seriji A. Tri boda su bila prioritet, međutim, cena je skupo plaćena. Kapiten Paulo Dibala, koji je lepim udarcem po zemlji u 10. minutu povukao ekipu ka konačnom cilju, već u 21. morao je van terena zbog povrede.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - LEVANTE (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:0

E, ovo već liči na nešto. Nije Barselona još onakva kakva bi navijači voleli da bude, ali iskorak u odnosu na poslednjih nekoliko utakmica definitivno je napravljen. Mnogo emocija večeras na Nou Kampu. Posle 323 dana pauze zbog teške povrede konačno je zaigrao najtalentovaniji igrač katalonskog velikana Ansu Fati. Stigao je najbolji produkt La Masije u poslednjih nekoliko godina i gol da postigne, pa su i rezultat i sve ostalo nekako ostali u drugom planu.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - ELČE (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Dominirao je Sosijedad, ali nije uspevao da pronađe put do protivničke mreže. Branio se Elče svim silama, ali ga je sreća izdala u 81. minutu. Mikel Ojarzabal je uspeo da slomi rivala, donese prednost sastavu iz San Sebastijana i trasira put ka pobedi. Nisu gosti imali snage da u poslednjih desetak minuta ozbiljnije ugroze prednost domaćina, te je i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na semaforu stajalo - 1:0.

SASUOLO - SALERNITANA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Crnu seriju je prekinuo Sasuolo koji je na svom terenu uz mnogo muka savladao fenjeraša Salernitanu i ostavio je prikucanu za dno tabele. Jedini pogodak je postigao reprezentativac Domeniko Berardi na asistenciju Boge.

GALATASARAJ - GEZTEPE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:1

Lakše diše Fatih Terim. Posle četiri utakmice na kojima je Galatasaraj delio bodove i šakom i kapom – dva remija, pa dva poraza – istanbulski velikan prekinuo je crnu seriju. Za povratak u život igrači Galatasaraja mogu da zahvale golmanu Geztepea, koji ih je vratio u život. Samo što je počelo drugo poluvreme, Dervišoglu je primio loptu na nekih 25 metara, raspalio je po njoj, ali pravo u čuvara mreže Geztepea. I umesto da ona bude lak plen, pošto je Irfanu Egribajatu išla pravo u naručje, šuplje ruke učinile su svoje. Kroz noge, kroz ruke, u mrežu - 1:1. Samo sedam minuta kasnije Morucan je preokrenuo i doneo pobedu domaćinu.

Opširnije OVDE.

BODE GLIMT - VOLERENGA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Aktuelni šampion je zadržao prednost od tri boda ispred Moldea. Ipak, dobro se pomučio da ostane ispred. Odolevala je Volerenga, sve do 79. minutu. Bothajm pronalazi put do mreže gostiju za veliku radost domaćih navijača, ali i svih koji su na tikete stavili kec u Bodeu.

NAPOLI - KALJARI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Ako postoji napadač u evropskom fudbalu koji trenutno deluje nezaustavljivo, onda je to Viktor Osimen! Ima i efikasnijih napadača u Evropi ali niko ne vuče svoju ekipu tako moćno kao nigerijski golgeter. On donosi pobede. Večeras je pružio još jednu sjajnu partiju, dao gol, iznudio penal i potpisao je Napolijevu pobedu nad Kaljarijem. Šestu u isto toliko mečeva.

Opširnije OVDE.

GENK - SERANŽ (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Demonstrirao je silu sjajni Pol Onuaču. Genk je opravdao ulogu favorita protiv ekipe Seranža, a još jednu blistavu partiju pružio je napadač iz Nigerije. Poveo je domaćih u 17. minutu preko Pejntsila, ali je njegovo pogodak ipak poništen. Potom je u 33. minutu imao idealnu priliku da konačno stigne do prednost, ali pomenuti Onuaču nije uspeo da realizuje penal. To ga nije pokolebalo, pa je sa dva gola u poslednja tri minuta prvog dela igre i još jednim posle samo 240 sekundi u nastavku postavio stvari na svoje mesto.

BETIS - HETAFE (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Šest kola i isto toliko poraza Hetafea. Večeras ga je rutinski porazio Betis na Benito Viljamarinu. Četa Manuela Pelegrinija je u seriji od četiri meča bez poraza (tri pobede i remi). Put ka novom trijumfu popločao je golovima snažni Brazilac Vilijan Žoze. Načeo je rivala u 14, a dokusurio ga u 55. minutu.

PRECRTANO

MARSELJ - LANS (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:3

Jedan znalac nije dovoljan, ne može samo Dimitri Paje da igra, ostali da statiraju, a Marselj da se nada tituli. Tako ne ide. Naročito ne kada se udari na Lans i poletnog Florana Sotoku. Iskusni napadač Lansa večeras je na Velodromu razbio ekipu Marselja u paramparčiće.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.