Rezultat meča Cedevite i Primorske ZANIMAĆE Delije i Grobare! Trojka s polovine ODLUČILA pobednika (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultat meča Cedevite i Primorske ZANIMAĆE Delije i Grobare! Trojka s polovine ODLUČILA pobednika (VIDEO)

Meč 17. kola ABA lige.

Košarkaši Primorske priredili su veliko iznenađenje i savladali Cedevita Olimpiju na njihovom parketu rezultatom 69:72 (19:23, 17:14, 22:18, 11:17). Baš kao i na prethodnom gostovanju Partizanu, domaćinu je presudila trojka sa polovine igrališta.

Junak meča bio je Marko Luković koji je sekund pre kraja uspeo da pogodi nemoguće i donese veliku radost na klupi gostiju. Iako je do tada imao 0/6 iz igre, Luković je postigao spektakularan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koš i presudio domaćinu!

Pružili su gosti hrabru partiju, odolevali favorizovanom rivalu tokom celog meča. Meč je obilovao preokretima, u jednom trenutku Primorska je vodila sedam koševa razlike (26:33), da bi Cedevita Olimpija na početku poslednje deonice stekla istu prednost (62:55), međutim, gosti su se na kraju radovali.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji je bio Alen Hodžić sa 16 poena, dok je kod Cedevita Olimpije najviše poena ubacio Jaka Blažič, bivši igrač Zvezde meč je završio sa 14 koševa.

Ovim trijumfom Primorska je ostala u trci za plej-of, dok je u taboru Cedevita Olimpije zavladao muk i neverica. Više nije slučajnost...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.