Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2021, 06:29

Rezime jučerašnjeg dana (utorak): Korejci popravili raspoloženje

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

ULSAN - PATUM JUNAJTED (tip 1, kvota 1,55) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 2:0

Ulsan nije dozvolio nikakvo iznenađenje u ovom meču, a kladiocima je olakšao prećenje ovog para time što je posao rešio već u prvom poluvremenu. Prvi pogodak za Korejce postigao je Kim Min Jun, a drugi Lukas Hinterzer. Gosti nisu bili potpuno inferiorni, ali nisu uspeli da stignu do pogotka koji bi ih vratio u igru na ovoj utakmici.

DAEGU - JUNAJTED SITI (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 7:0

Najlakše zaokruženi kec danas. Daegu je postigao tri gola u prvom poluvremenu, a onda još četiri u drugom. Zanimljivo viđeno je čak šest različitih strelaca, što svedoči kojom lakoćom je domaći tim stigao do slavlja. Dva gola postigao je samo An Jong Vo, koji je ušao ušao u 58. minutu, a onda tresao mrežu rivala u 62. i 72. minutu.

SLOVAČKO - TATRAN LIPTOVSKI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Slovačko je prilično sigurnom igrom stiglo do pobede u ovom meču, na vreme je stiglo do prednosti golom Jana Kalabiske u 11. minutu, a onda strpljivo čekalo priliku da privede meč kraju. Svoju šansu na terenu maksimalno je iskoristio mladi Filip Veketa. Omladinski reprezentativac Slovačke mrežu Tatrana pogađao je u 80. i 85. minutu.

MONTEVIDEO - SERITO (tip 1, kvota 1,95) - 1:0

Vonderersi su uspeli da osvoje ceo plen na svom terenu, ali je put do nove pobede bio znatno teži od očekivanog. Iako su gosti ostali sa igračem manje u 4. minutu, posle drugog žutog katrona Avilesa, pitanje pobednika odlučeno je tek u 79. minutu kada je Lopez zatresao mrežu.

PRECRTANO

ŠVEDSKA - UKRAJINA (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 1:2 /posle produžetaka/

I jedni i drugi su imali periode svoje dominacije na terenu, predvođeni istinskim majstorima ove igre - Emilom Forsbergom sa jedne i Andrejem Jarmolenkom sa druge strane. Na kraju, bili su toliko podjednaki da ništa nije moglo da bude rešeno bez produžetka i to u prvom minutu nadoknade njegovog drugog dela. Pogodak karijere tada je postigao napadač Dnjepra Artem Dovbik, na asistenciju Aleksandra Zinčenka. Još jednom iznenađenje na kontinentalnoj smotri.

Opširnije OVDE.

CA ATLANTA - ALVARADO (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:0

Golovi su izostali, favorit je razočarao. Tako je Atlanta propustila priliku da se popne na prvo mesto na tabeli drugog ranga. Alvarado je ostao u sredini tabele, ali je potvrdio da se nalazi u dobroj formi, kako je bez poraza na poslednjih šest mečeva (četiri trijumfa).

ATL. MITRE - KASEROS (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:2

Duel timova iz donjeg dela tabele druge argentinske lige. Pretpostavljalo se da će biti neizvesno, blaga prednost je bila na strani domaćina, ali fudbaleri Alteitko Mitrea nisu uspeli da odbrane domaći teren. Estudijantes Kaseros je već posle devet minuta igre poveo preko Akoste, da bi u 22. minutu preko Rinaldija stekao i dva gola viška. Do kraja nije bilo promene, a domaćin je ostao i sa igračem manje u 84. minutu.

SAN MARTIN - HIMAZIJA (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 2:2

Fudbaleri San Martina su u susret ušli kao blagi favorit, tražili su prekid serije od četiri meča bez trijumfa. Ipak, uspeli su samo da je produže, iako su do 90. minuta imali dva gola prednosti. Za samo pet minuta Himnasija je poravnala rezultat i došla do boda...

SPARTAK MOSKVA - NEFČI (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 1:2

Jeste u pitanju prijateljska utakmica, jeste Spartak igrao sa dva različita tima na ovom meču, ali će ovakav ishod uvek biti iznenađenje. Nefči je iskoristio lošu igru Moskovljana u prvom poluvremenu. Golove za Azere postigli su Alasgarov i Soares, dok je jedni pogodak za Spartak postigao Ignatov. Ruski tim je pokušao da promeni situaciju u nastavku, ali ne i da se vrati u život, pa je poraz bio neminovan.

DEF. BELGRANO - DEP. MORON (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 0:2

Okršaj dve prilično ujednačene ekipe prevagnuo je na stranu gostiju, koji su meč prelomili u svoju korist u drugom poluvremenu. Presudan je bio pogodak Tobijasa Zaratea u 54. minutu, koji je omogućio gostima da se drugačije organizuju, bili su strpljivi, pa su sačekali priliku da reše pitanje pobednika. Sve je bilo rešeno golom Lusijana Guajkočee u 86. minutu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.